![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
|
4 Attachment(s)
2-3 poze .... maine mai pun cateva poze dupa ce o spal .... o lasai mai jos cu 2 cm cam asa si se ridica de bot tot cu 2 cm !
sper sa se observe !!!! maine dupa ce merg cu ea o sa se mai aseze, la fel am patit si pe fata , trebuie sa merg cu ea mai mult sa se intareasca telescoapele si sa-si revina la normal:P |
ohoo .. felicitari man :D foarte bine a iesit !!!
|
foarte bine arata!felicitari!dc sa o mai ridici de fata.laso asa ca arata foarte bine!
|
Frumos...Frumos de tot.. :shock:
|
multam baieti ...!!!
nu vreau s-o ridic de fata , ma zis ca daca o las de spate indrept masina ca era prea infipta in bot si aveam foarte mari probleme, sper sa nu mai am . masina asa o sa ramana deocamdata , referitor la suspensie . acum am mari probleme la iesitul din garaj ... atinge burta masinii , s-a ingrasat:P :pistoles: |
Quote:
|
v-ati miscat destul de repede ..cand am trecut pe la voi nici nu v-ati apucat ........ deci brava :D arata de 10 ori mai bine acum:D
|
Quote:
azi mersai cu masina ceva mai mult imi da impresia ca se aseza mai bine ... maine revin cu ceva poze:P Quote:
|
E perfecta, felicitari!!!
|
ms mult .... ma bucur ca va place :P
|
Frumoasa masina! Vad ca ai numere de Iasi, dar eu nu te-am vazut niciodata prin oras.... :D
|
Păi dacă e din Craiova... nu prea ai cum să-l vezi ! :lol:
"Drăguţă" maşina ! Pe cuvānt ! :peace: |
Ups, nu am citit si din ce oras e, am vazut doar numarul de inmatriculare:oops: .....Si eu carema bucuram ca a mai aparut o masina frumoasa la noi pe strazi:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning