![]() |
Re:
g-spott timoneria de pe cosworth e facuta varza asa ca la prima cursa cioara a ratat 2-ul,dar a doua oara l-a mancat pe tt-istu pe 400 de metri.pe o mie face viteza mai mare m3-ul,dar ei au facut pe 400 si cioara a castigat...cu subaru nu se stie cum ar fi fost dar eu zic ca pe 400 de metri cioara l-ar fi putut incurca un pic......cat despre supra aia ce pot sa va zic,are motorul ei de serie de 220 cai,motorul este aspirat deci de cacattttttttttt,pentru ca tinand cont de greutatea ei si-o va lua de la o masina mai slaba care are turbo......pa pa .............mai vb.
|
Re:
Quote:
|
Care M3? Ala e 330ci, nicidecum M3.
330 ci vs. Cioara: stiai foarte bine (ti-am zis) ca a ratat a 2 a si oricum, poate ma insel eu - poate nu ti-am zis - dar s-a vazut clar ca a avut probleme cu cutia de viteze. Impreza vs. Cioara? Eu merg pe Impreza... |
n-am zis eu ca e M3 ... si eu stiam ca e 330xi sau ci nush exact ... :roll:
oricum n-are sanse in fata lu Cioara ... si eu tot pe subaru as merge ...cel putin subaru lu` Ceres m-a lasat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
N-ai zis tu, a zis Ratza... Eu stiu ca ci e, si asa a zis si Florica...
|
Dracu stie cu denumirile astea ale lor...ca io unu tot timpu le incurc ! :oops: deh mai am de invatat !
|
Mah.........!!!!!!!!!!!
Io am vazut Supra aia la mine in intersectie.............. Mergea Clif cu ea......!!! A venit unu` la el shi i`a dat-o shi lui..... Avea neoane portocalii sub ea....sau o culoare apropiata de portocaliu....... Shi e toata galbena......... |
Daca e a lu` Cliff in maxim 2 -3 saptamani e lovita iar in 2 luni o iei cu 5000 de euro maxim..o sa ajunga de tot rahatu in curand :( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Al3xius ...........nu am zis ca e a lu Clif...................
Am zis ca a venit unu` cu supra aia la clif la bloc shi i`a dat-o shi lui sa mearga putzin cu ea.................... Nu i`o dadea aluia de tot.............. :) Shi oricum Clif a mers foarte foarte foarte ushor cu ea............. Parca nu era el la volan........ :roll: Oricum de vreo 4 zile in`coa o vad pe fiecare seara(supra aia)..... La Clif la bloc......... |
Re:
Quote:
|
Am vazut`o si eu acum la Las Vegas...Cine zicea ca nu mai are scrisurile? E kiar frumoasa!
|
Re:
FARA SUPARARE BAIETZI INSA BMW-UL LUI TT-ISTU ESTE M3 CABRIO CLAR!!!NU E NICI UN 330 XI SAU CE ATI ZIS VOI!!!!ERA UN 330 DE LA INSOMNIA DAR ALA ERA NEGRU SI ERA COUPE SI NU AVEA NICI IN CLIN NICI IN MANECA CU ASTA SI NICI NU A FACUT CU CIOARA PA PA
|
GAB-ule: si ala al notarului care are cabinetu' pe Cuza, tot M3 e ?
|
pai nu e aceeasi masina ? :roll:
|
BMW-ul lui Catalin este M3,cel al notarului nu.
Ce e asa greu de inteles? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning