![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
LA MULTI ANI TUTURORR!!!!!!AN NOU FERICIT!!!!LA MULTI ANI 4TUNING!!sa ne vedem cu bine in noul an si sa fim o comu8nitate cat mai mare si mai unita!!!!!LA MULTI ANI FRATILORR!!!!!!!!!!
|
10 Attachment(s)
si un mic update.....alt bord...:d.....pe el scrie breyton...acum nush ce sa zic......e de pe o masina adusa din germany...mi-=a placut si l-am luat:D......
si un mic stiker ac schnitzer:D(arata mult mai bine in realitate...si unul pe jante:D:D:D +cateva pozee....asa aiurea ps:daca stiti pe careva vand ceasurile originale cu 240.....sunt in stare perfecta!!!!si mai am un set de faruri cu lupa bosch in stare ft ft buna..:D |
9 Attachment(s)
:D...... \
si 2 poze cu ursuu....cand am fost la registru si am imprumutat niste borbeturi:D:D:D...din pacate ursu are roti de tabla....MOMENTAN ;) |
foarte tari ceasurile noi,defapt toata pisica arata bine.
cat ai dat pe ele, eventual pm (ceasurile beyton) bafta in continuare cu bimarul |
ms ms...ai pm;)
|
hai cu ursu fratee8)
|
Deci si ursul e al tau?foarte frumos atunci, sa ai bafta la modificat, pisica arata de nota 10+, imi place foarte mult, dupa cum am vb si pe mess, sunt frumoase ceasurile noi.
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa pisica,dar si ursu banuiesc ca o sa fie cam la fel de grav :)
|
frumoasa pisica bavareza.. si nu vreau sa par arogant da... "hai plimba ursu" :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning