![]() |
Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there
stai ca acuma e stresu...pana aflu rezultatele...
:):) da nu'mi fac probleme...stiu sa ma apar:))))) numa n-are masina casco...da daca mi'o faceti praf? pfoaj... :):)))))))))))))) |
Quote:
|
ce fac baietzii grei din orade???eu sunt la tm ma distrez fara masina:((((( ata ete marti seara vin aksa sandu am un m n c de 400 max:)) si imi trebe unu de 450 500 RMS poate stii ceva bun???da ieftin :)) spor la treaba baietzi b'bye
|
Quote:
|
eh da incepe lumea sa se obisnuiasca cu ideea ca sunt 2 zafira acuma la fel cu semnul de la joe da bine mey atunci lasa ca nu am 14 mil aaa scuze 12 juma sa bag acuma in amplif:)) alta data mai caut sa vad ce gasesc ms ms
|
Quote:
|
pai asta astept acuma un rasp de la cineva cu un lrx :D sa vedem ce o sa iasa;))
|
Bine k nu ai si tu nr negru k atunci v-ar confunda si mai tare!!!:)
|
pai am numar negru:)) numai ca e leasing al lui iar e inmatriculat dar in sept il schimb si eu :)) atunci o sa fie fain
|
f8ck u, dute la infect are acolo un diamond, ial pe ala cu 7 mile juma, si te-ai scos. 650wrms
numa ca iti rupe difu ala din suruburi, aia ti-o garantez eu, iar daca ti-ai lua LRX, nu l-ai folosi nici la jumatate din potentialul lui tinand cont ca tu ai o bobina de 4ohm pe sub, si atat. |
pai poate ma duc maine pana acolo sa vedem ce facem si cum;)) nush sa vad chiar nu stiu ce sa fac
|
Quote:
|
ce zic baietii grei de BMW-ul din seara asta, reprezentant al firmei DLS?
|
tare, se aude frumos,la catzi bani au fost bagatzi acolo nici nu ma mir!
|
rupe tot mashina...fakut frumos....cu un sound klumea...dar din cate am auzit nu era spl...adik asa o zis tipu...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning