Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra G 1.6 (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80464-masina-mea-astra-1-6-a.html)

Antilles 05-09-12 07:16

Re: Maşina mea: Astra G 1.6

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5163164)
Foarte tare pana acum!:D

Merci, nu mai e mult si termin (sper:)))

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5163261)
Asta da culoare! Esti vopsitor?

Merci!, da.

Quote:

Originally Posted by cipi_SKG (Post 5163263)
ce motor ai pe ea ?:D tot 1.6-le ? sau urmeaza un LET?

Ramane 1.6, o sa fie masina de zi cu zi, am deja masina "de fuga" (momentan o Honda EG6 VTI), daca voi ajunge sa schimb motorul voi trece tot pe aspirat, si anume pe Ecotec-ul de 2l (e omologabil).

Antilles 20-09-12 19:09

10 Attachment(s)
Azi s-a mai muncit ceva, de fapt de vreo cateva zile fac zilnic cate o chestie.

Pana acum:
Vopsit tot inafara de bara spate care trebuie turnata, trebuie sa refac fata pentru ca...diferenta de culoare (insuficienta xiralica).
Vopsit tot de la interior cu negru mat, mutat bateria in spate.
Maine urmeaza:
Montat interior inafara de bancheta si spatar spate, revopsit fata, decis care jante raman..:)) curatata mocheta, montat cat de mult mai apuc si in rest...saptamana viitoare bara spate si GATA. Intre timp am luat si faruri negre+stopuri fumurii, stay tuned!

soosy 20-09-12 19:13

arata foarte bine

niste sugestii din partea mea:
jantele albe o prind mai bine dar modelul celalalt is mai ok...poate putin lucrat la alea si va fi super
capota fata sincer nu imi place,ai astupat locasul grilei si arata ciudat

in rest felicitari
spor la treaba

Antilles 20-09-12 19:31

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5181190)
arata foarte bine

niste sugestii din partea mea:
jantele albe o prind mai bine dar modelul celalalt is mai ok...poate putin lucrat la alea si va fi super
capota fata sincer nu imi place,ai astupat locasul grilei si arata ciudat

in rest felicitari
spor la treaba

Cu jantele sunt in mega impas, daca 5 oameni isi dau cu parerea au toti 5 alta parere..plus de asta daca toti 5 ar zice la fel probabil ca as alege alta varianta:))

Imi place mai mult cu capota asa, grila aia era deja "one too many", arata mai "plin" asa si putin mai agresiv.

Daca tot am mutat bacterwia in spate si a ramas un hau mare...punem un turbo de Skyline?!:))) (glumesc)

westsideracer 20-09-12 20:57

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5181218)
Cu jantele sunt in mega impas, daca 5 oameni isi dau cu parerea au toti 5 alta parere..plus de asta daca toti 5 ar zice la fel probabil ca as alege alta varianta:))

Imi place mai mult cu capota asa, grila aia era deja "one too many", arata mai "plin" asa si putin mai agresiv.

Daca tot am mutat bacterwia in spate si a ramas un hau mare...punem un turbo de Skyline?!:))) (glumesc)

Pune 2 jante de un tip pe o parte si 2 pe cealalta parte:))
Eu zic ca alea de pe spate vin mai bine,mai masive asa...arata foarte misto masina,cu bodykitul asta.oglinzile? raman cele stock?

andi_cimpean 20-09-12 21:23

Badboy-look-ul şi capota aia, consider că este o chestie de gusturi. Īn rest, masina este bine de tot!

Jantele albe, deşi nu sunt un model "wow", vin mai bine pentru că albul măreşte, pe cānd negrul de pe celalalte jante, micşorează.

Īmi place maşina. Are un aspect cărnos/masiv (beefy look).

Antilles 21-09-12 00:11

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5181387)
Badboy-look-ul şi capota aia, consider că este o chestie de gusturi. Īn rest, masina este bine de tot!

Jantele albe, deşi nu sunt un model "wow", vin mai bine pentru că albul măreşte, pe cānd negrul de pe celalalte jante, micşorează.

Īmi place maşina. Are un aspect cărnos/masiv (beefy look).

Si mi-e tarsa sa merg la vulcanizare cu ele sa-mi schimbe gumele (pe cele negre sunt 205/40/17 streched) ca le zgarie, si poate o sa-mi frece in aripi (au alt ET) si d-aia cred ca le las pe alea albe;))

Exact aspectul ala vroiam sa-l scot, revin dupa ce revopsesc fata si termin tot de montat:)

uskt2005 21-09-12 07:34

Daca tot revopsesti fata mai lucreaza putin la alinierea aripilor cu bara in zona farurilor, acolo parca nu e totul ok ca si aliniere...
Jantele buzate ai putea incerca sa le faci miezul alb si buzele in culoarea masinii
In rest un BIG LIKE!

Spor!

bujuKYL 21-09-12 07:45

omule toata stima mea! arata de invidiat:shock: jantele de pe spate sunt superbe sa moara nepotica mea daca nu:twisted:...apropo nu o sa te afecteze ca ai renuntat la grila?:rolleyes2

Antilles 21-09-12 08:29

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 5181680)
Daca tot revopsesti fata mai lucreaza putin la alinierea aripilor cu bara in zona farurilor, acolo parca nu e totul ok ca si aliniere...
Jantele buzate ai putea incerca sa le faci miezul alb si buzele in culoarea masinii
In rest un BIG LIKE!

Spor!

Nu e inca nimic aliniat corect, au fost puse aiurea ca sa nu stea pe jos, nu prea ai pe ce suport sa pui asemenea piesa, are totusi ceva dimensiuni daca te gandesti ca bara fata si aripile sunt 1 bucata:)

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5181689)
omule toata stima mea! arata de invidiat:shock: jantele de pe spate sunt superbe sa moara nepotica mea daca nu:twisted:...apropo nu o sa te afecteze ca ai renuntat la grila?:rolleyes2

Habar n-am inca daca le pun alea de pe spate sau raman cele de pe fata, cert e ca trebuie sa termin tot pana weekend-ul viitor pt. un expo, pe langa asta mai am un Civic EG6 de vopsit si un Skyline...deci timpul e extrem de scurt.

Nu are cu ce sa ma afecteze lipsa grilei, daca te gandesti la racire si alte alea...sunt destule grile in bara, plus de asta e totusi doar un 1.6....

VaLeX 21-09-12 08:38

Arata foarte interesant botul masinii , in sensul bun ...grila astupata , desi am vazut ca e un lucru destul de intalnit pe afara , la noi nu prea am vazut ..deci +1

Ma gandesc daca faci jantele culoarea masinii , ar fi prea mult portocaliu , trebuie o pata de culoare ...Clar jantele de pe spate ar merge cel mai bine. Alb/gri deschis cu buza polish (sau vopsite buzele) roaga-i pe baietii de la Virtual sa-ti faca mai multe variante ...

In rest , felicitari pentru masina. Imi place!

bujuKYL 21-09-12 09:57

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 5181738)
Nu e inca nimic aliniat corect, au fost puse aiurea ca sa nu stea pe jos, nu prea ai pe ce suport sa pui asemenea piesa, are totusi ceva dimensiuni daca te gandesti ca bara fata si aripile sunt 1 bucata:)

Habar n-am inca daca le pun alea de pe spate sau raman cele de pe fata, cert e ca trebuie sa termin tot pana weekend-ul viitor pt. un expo, pe langa asta mai am un Civic EG6 de vopsit si un Skyline...deci timpul e extrem de scurt.

Nu are cu ce sa ma afecteze lipsa grilei, daca te gandesti la racire si alte alea...sunt destule grile in bara, plus de asta e totusi doar un 1.6....

oricum e masina de expo nu de drag:-P

VaLeX 21-09-12 15:47

5 Attachment(s)
Cado' ...

westsideracer 21-09-12 16:47

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5182207)
Cado' ...

Buza polishata merge,daca te hotarasti sa lasi jantele astea.parerea mea...:lol:

Antilles 21-09-12 20:08

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 5181746)
Arata foarte interesant botul masinii , in sensul bun ...grila astupata , desi am vazut ca e un lucru destul de intalnit pe afara , la noi nu prea am vazut ..deci +1

Ma gandesc daca faci jantele culoarea masinii , ar fi prea mult portocaliu , trebuie o pata de culoare ...Clar jantele de pe spate ar merge cel mai bine. Alb/gri deschis cu buza polish (sau vopsite buzele) roaga-i pe baietii de la Virtual sa-ti faca mai multe variante ...

In rest , felicitari pentru masina. Imi place!

Merci man, si pentru aprecieri si pentru imagini, ma atrage doar varianta in care sunt cele negre in culoarea masinii (buza), dar vedem, inca nu sunt hotarat si jantele le las chiar pe ultimul loc. Cert e ca sunt astea 2 seturi, ambele in stare impecabila, e si un set de gume noi care erau cumparate cu gandul ca le pun pe cele albe (deci s-ar putea sa am probleme cu cele negre).

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5182268)
Buza polishata merge,daca te hotarasti sa lasi jantele astea.parerea mea...:lol:

Deja m-am saturat de cate buze polisate vad pe alte masini:)

Azi s-a mai muncit destul de mult pe masina/masini (imi fac in paralel si Civicul), s-au mai vopsit ceva piese, curatat blana si montat tot interiorul inafara de consola centrala si scaune, a mai ramas asa:

Izolat fire si nebuneli, montat scaune, montat hayon, vopsit fata (iarasi, azi nu am mai apucat), terminat bara spate si gata..sper sa ajung la Expo-ul de la Oradea;)

All times are GMT +2. The time now is 16:58.

- Copyright 2026 4Tuning