![]() |
Re: Pe ce masina ati facut scoala de soferi?
dacia 1410...cu motor cu injectie!8)
|
Dacia 1410 berlina ,care a venit din fabrica abia la o saptamana dupa ce am inceput scoala...am fost primu care am pus mana pe ea...eu am dat-o jos de pe tren,instructoru primise 3 masini noi,avea un sg sofer...:lol::twisted::lol:
|
Pe un logan 1.6
|
pe un golf mk 3, 1,9 tdi :D
|
vw polo primele 26 ore (avea 700 km parcursi cand m-am urcat prima oara in el acum 6 ani si il mai vad si astazi prin oras) iar ultimele 4 ore in opel astra f, masina pe care am dat si examenul
|
Pe Golf 3, 1.4 60 CP o masina care sincer nu prea mi-a placut. Adica mergea si atat. Intre timp scoala a dat faliment, masina a fost vanduta si am mai vazut-o de cateva ori prin oras.
|
volkswagen golf 4 1.9 tdi hatchback (cred ca de 131, scrie tdi, oricum nu-mi pare rea puternica, poate si pentru ca n-am prinso la drum lung )
nu-mi place ca masina prea mult, dar e ok as fi preferat benzinara ca nu am avut ocazia sa conduc niciodata asa ceva :"> (stiu e jalnic), eh, o sa conduc eu dupa ce iau permisul, nu cred ca-mi va fi greu ps: inca nu am terminat orele de condus |
Quote:
Doar nu vrei sa faci scoala pe vreun Golf R32 :D:D:D |
Quote:
|
Dacia Logan Diesel
|
daewoo cielo 1.5
|
Mai exista si alt Daewoo Cielo? Alta motorizare? Ma refer, pe strasse, nu exceptii cu transplanturi.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning