Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   eXTREMe TIN TIN Galati/22/X/05 Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7945-extreme-tin-tin-galati-22-05-legal-racing.html)

SEBASTIAN 23-10-05 01:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"yknot\"
nu ma agit, stai linistit, dar am auzit afirmatii de genul \"ce cauta la grupa asta, ca are modificari mari...\" ma refer aici la nemultumirile aparute de ceva timp vis-a-vis de incadrarea in grupe a unui R5 GTT, indiferent care...
si in alta ordine de idei nu am mintit sau omis NIMIC in ceea ce priveste echiparea masinii, asta pt ca am si eu una aproximativ la fel, numai cu ambreiajul dus :( , si stiu ce are bogdan sub capota.

Din punct de vedere tehnic al incadrari la grupe-clase masina era perfect asezata. Din alte considerente tehnice, suspensie franare, mai e de lucru.

slice 23-10-05 01:49

1 Attachment(s)
scuze dar trebuia sa o pun ca mi sa parut prea incredibila faza cand am vazuto :shock:

B|shOp-VR6 23-10-05 01:58

A fost frumos... bine organizat... pacat ca m-am ales cu niste zgarieturi de la publicul care au gasit masina punct de sprijin. :?

Gratzian 23-10-05 02:06

7 Attachment(s)
un mic preambul a ce s-a intamplat acolo
si nu am ales nici pe departe pozele cele mai misto

Gratzian 23-10-05 02:07

7 Attachment(s)
deci nu uitati, din sute de poze, am ales cateva dragutze, nu pe cele mai tari

slice 23-10-05 02:39

deci sunt poze de la cursa de ieri pe siteul 4tuning.ro dar filmari oare sunt?dati-mi si mie va rog linkul de unde a-ti luat pozele alea de la curse

vuduBoy 23-10-05 02:42

Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun k mai vrem poze :P
Nu de alta da am facut si eu poze dar dintr-o greseala le-am sters k idiotu;(aparatu nu era al meu deci nu prea stiam sa umblu 8) )

slice 23-10-05 02:45

pai da dar sa puna un link cineva care lea gasit si pe site sa le luam de acolo ca sigur sunt o gramada acolo eu unu asta fac acum incerc sa caut poze pe site

EvLSant0S 23-10-05 02:52

pozele vor fi puse pe site in cel mai scurt posibil .. .
putina rabdare ..
acestea sunt doar ... asa ... de .. incalzire ..

slice 23-10-05 02:53

si filmuletzele :?: :D

EvLSant0S 23-10-05 02:56

mai incolo ...

la o zi doua dupa ce apar pozele ..

vuduBoy 23-10-05 02:56

si filmuletele la fel slice :wink: ..rabdare :P lumea nici nu s-a intors bine acasa cred..maine,poimaine tre sa apara..si poze si filmulete..nutzi face griji :wink:

slice 23-10-05 02:58

cred ca e un miracol sau mai bine zis o premiera pentru galateni ca au avut si ei parte de asa ceva in galati ca pana acum vedeau ori pe siteuri ori se duceau in alte orase :)

vuduBoy 23-10-05 03:04

da..deja le-a intrat viteza in sange.Dupa ce am venit de la curse am vrut si eu sa ma odihnesc putin da n-am putut din cauza zgomotului produs de masinile de pe strada :lol: .De acum nu mai merge galateanu normal cu masina..tre s-o si tureze un pic :lol: :lol: :lol:

slice 23-10-05 03:07

mah da pan la urma ala cu dacia 1100 sau cat era vechitura aia dk sa vazut singur pe acolo dc nu a plecat akasa si sa mai si dat de vreo 3 ori cu ea

All times are GMT +2. The time now is 02:04.

- Copyright 2026 4Tuning