![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
scuze dar trebuia sa o pun ca mi sa parut prea incredibila faza cand am vazuto :shock:
|
A fost frumos... bine organizat... pacat ca m-am ales cu niste zgarieturi de la publicul care au gasit masina punct de sprijin. :?
|
7 Attachment(s)
un mic preambul a ce s-a intamplat acolo
si nu am ales nici pe departe pozele cele mai misto |
7 Attachment(s)
deci nu uitati, din sute de poze, am ales cateva dragutze, nu pe cele mai tari
|
deci sunt poze de la cursa de ieri pe siteul 4tuning.ro dar filmari oare sunt?dati-mi si mie va rog linkul de unde a-ti luat pozele alea de la curse
|
Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun k mai vrem poze :P
Nu de alta da am facut si eu poze dar dintr-o greseala le-am sters k idiotu;(aparatu nu era al meu deci nu prea stiam sa umblu 8) ) |
pai da dar sa puna un link cineva care lea gasit si pe site sa le luam de acolo ca sigur sunt o gramada acolo eu unu asta fac acum incerc sa caut poze pe site
|
pozele vor fi puse pe site in cel mai scurt posibil .. .
putina rabdare .. acestea sunt doar ... asa ... de .. incalzire .. |
si filmuletzele :?: :D
|
mai incolo ...
la o zi doua dupa ce apar pozele .. |
si filmuletele la fel slice :wink: ..rabdare :P lumea nici nu s-a intors bine acasa cred..maine,poimaine tre sa apara..si poze si filmulete..nutzi face griji :wink:
|
cred ca e un miracol sau mai bine zis o premiera pentru galateni ca au avut si ei parte de asa ceva in galati ca pana acum vedeau ori pe siteuri ori se duceau in alte orase :)
|
da..deja le-a intrat viteza in sange.Dupa ce am venit de la curse am vrut si eu sa ma odihnesc putin da n-am putut din cauza zgomotului produs de masinile de pe strada :lol: .De acum nu mai merge galateanu normal cu masina..tre s-o si tureze un pic :lol: :lol: :lol:
|
mah da pan la urma ala cu dacia 1100 sau cat era vechitura aia dk sa vazut singur pe acolo dc nu a plecat akasa si sa mai si dat de vreo 3 ori cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning