![]() |
.....aren`t you getting bored here ? :evil: ......
|
ce ziceti daca atunci cand esti cu o fata...si va intrebati ce sa faceti, cum sa faceti sa fie bine(ea are prieten,de fapt nu prea mai are ca se intalnesc numa odata pe saptamana, si cauta pretextul sa scape de el, si cauta un motiv bun...ca tipu` e maniac din ala ca nu o va lasa in pace. Am incercat sa vb si eu cu el, dar degeaba)....tipa incepe sa lacrimeze(de fapt sa planga)?si sa iti zica ca te iubeste....
|
sa nu se mai intalneasca deloc cu ala ???
nu ar fi o idee geniala ? :) |
stai un pic ,am inteles eu bine sau ...
ea e cu ala ,te iubeste pe tine .. si .. totusi ala reprezinta o problema ? :lol: :lol: hai ... fugi cu calu ! |
valib, tu esti bine intentionat, dar o sa iti iei teapa, te asigur...
acum e bine si frumos totul, dar nu va tine... asa va face si cu tine... va lacrima cu urmatorul si va spune k nu poate scapa de tine, k esti un obsedat, iar tu nu vei sti mai nimic, sau vei sti prea putin pentru a face tu pasul decisiv. |
cam asa...
dar treaba e mult mai complicata, si nu e de nasul tutoror:) oricum incerc sa nu ma implic prea tare...adica incerc...ca niciodata nu stii de unde te loveste 'love' |
pastreaza-ti o rezerva de neincredere...ca sa nu dea tipa cu tine de pamant...
|
.....valib esti sigur ca nu se joaca cu tine k se pliktiseste in relatia actuala si paote k ea nu vrea sa renunte la el si isi face de lucru cu tine ?.......nush aku zik si eu :roll: ......
|
eu sper ca nu:)
vom vedea cum evolueaza lucrurile:) joaca e joaca....da nu trimiti peste 100sms pe saptamana, nu spui cuiva ca il iubesti doar asa din joaca, oricat de imbecil(a) ai fi. Parerea mea:) Nu il suni vineri dupa 2ore de la intalnirea voastra sa il intrebi cand va mai intalniti, nu ii zici luni ca nu mai rezisti fara el, nu ii spui incontinuu ca il iubesti si ca tii la el. Parerea mea:) stau flexat...ca oricum vine bacu....si vedem noi ce iese |
Re:
Quote:
take care ... |
Re:
Quote:
......nush mai bine nu comentez sincer da mai bine ai grija .....sper sa fie ok tipa..... |
stand prost cu memoria ... voi va mai aducetzi aminte primul sarut ... cum a fost ?!?!? io nuh
regrete .... nu prea am .. tot ce am facut am facut k am vrut .. k am fost beat .... k am fost \" obligat \" |
In seara asta ... mi`am dat seama .. cat poate insemna fizic .. un lucru mic .. la timpul lui ... acum cand scriu asta e deja tarziu ... shtzi voi .. vb aia .. veche de prin batrani :)) ... O l@b@ la timpul ei face cat o mie de femei ... so ....
regret de asemenea faptul k nu am spus ... shtii cateodata ce ai in cap ... merge si nu merge spus ... shtitz... in fine sunt confuz asa k urati`mi drum bun ... ma duk sa ma invart prin orash :) .. am gasiti p tomis .... asa se face sambata si duminica seara :P |
eu unu n-am inteles ... fix nimic :D din ce-ai zis :d
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning