Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ERD (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html)

Radu ERD 24-06-09 22:04

Re: Cielo ERD

@DriftingCalibra: sunt curios ce Calibra driftuiesti tu. Te-ai inscris in D1 sau inca nu ai auzit de asa ceva? Am auzit ca ai fi vopsitor, imi place foarte mult cum lucrezi, am cumparat 5 kile de lavabila si un trafalet, cat m-ar costa si pe mine o integrala?

@PetricaCBD: as vrea sa fim prieteni si sa ma inscrii si pe mine in DNC Team! se poate?
vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ...

@B06DSC: nu stiu cine esti dar se pare ca NU esti din alt film! FELICITARI!

@aleks: iti multumesc pentru intrebare, chiar te rog sa nu stergi posturile, incepe sa-mi placa aceasta comedie, numai actori unu' si unu' ! :)))))

aleks 24-06-09 22:10

Bun, acum ca a venit şi dreptul la replică, depăşim subiectul, da? :)

aleks 24-06-09 22:50

pentru că nu ne putem calma şi trebuie să păzesc topicul să şterg scandalurile, închidem până mâine topicul.
Îmi amintiţi mâine să-l redeschid, în cazul în care vă calmaţi.
O seară bună tuturor.

aleks 30-08-09 12:04

e redeschis la cererea initiatorului, sper ca discutiile sa fie mai calme...

Radu ERD 30-08-09 19:10

Multumesc aleks, si eu sper sa nu mai fie instigatori pricinosi pe aici ...

GJ 64 GAB 30-08-09 19:43

Haide Radu, arată-ne maşina, ce i-ai mai făcut, ce-a mai primit!...

X-centric 30-08-09 20:46

2 Attachment(s)
of of, e pacat ce se intampla pe forumurile noastre as fi preferat sa vad ceva polemici mai constructive, experiente impartasite cu poze si filme detailate...dar in fine e mai interesant sa avem suferinte si sa o dam in telenovele....tipic romanesc...pacat.... Faine jantele pe 17 erd ule pun si eu niste poze cu un mic upgrade la franele fata -etrieri de calibra turbo de 284 mm cu discuri de fiat coupe

aleks 30-08-09 23:42

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 2597742)
of of, e pacat ce se intampla pe forumurile noastre as fi preferat sa vad ceva polemici mai constructive, experiente impartasite cu poze si filme detailate...dar in fine e mai interesant sa avem suferinte si sa o dam in telenovele....tipic romanesc...pacat.... Faine jantele pe 17 erd ule pun si eu niste poze cu un mic upgrade la franele fata -etrieri de calibra turbo de 284 mm cu discuri de fiat coupe

Dacă înţeleg eu bine tu îţi prezinti maşina pe topicul omului, corect?
în cazul ăsta fă-ţi te rog un topic pe secţiunea potrivită, dacă nu ştii cum îţi explic prin p.m.

X-centric 31-08-09 02:18

nu i mi prezint masina am dat o singura data mana cu erd la romexpo,i am spus ca i admir masina, am avut masinile prezentate pe un forum( kiar m am simtit bine acolo pt ca erau doar pasionati) nu dau nume ,unde ne au fost sterse thread urile din motive necunoscute.Daca deranjeaza pozele rog un mod. sa le stearga

Radu ERD 31-08-09 08:02

@GJ 64 GAB - Masina a mai primit doar niste scaune Recaro de Astra GSI, o sa pun poze cand o sa fac

@X-centric - Foarte frumoasa masina ta, o stiu de mult, felicitari inca odata si bafta multa pe viitor

ASTEPT PROVOCARI DE LA MASINI CU ACEEASI MOTORIZARE SAU ALTE MASINI DE PUTERE APROPIATA (PANA IN 200 CP)

felixb 31-08-09 14:01

Un Clio 2 RS , 2L 16V te intereseaza?, ...ms

Radu ERD 31-08-09 14:55

Stiu masina, are 170 de cai la baza + destule modificari, e cheala deci greutate nu mai mult de 1000kg cred, nu cred ca are rost, ma bati cu 2 masini cel putin (am inteles ca ai batut si CZTu). Cand ies iti dau un PM sa vedem totusi cate masini imi dai ...

expres 13-09-09 23:16

stai pe langa liceul dante ? iti vad masina des ^^ e super mereu am studiat`o cand am trecut pe langa ea

NWZeu 14-09-09 17:30

Paparazzi direct :D .... o poza cu interiorul daca se poate, ca sa nu ma deplasez spre tine sa spionez :-P :D

I5@k 24-09-09 17:53

radu...te rog da-mi un pm cu adresa ta de mail pt ca vreau sa vorbim niste chesti...legate de omu care a lucrat la masina ta..
ms anticipat

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning