![]() |
Re: Cielo ERD
@DriftingCalibra: sunt curios ce Calibra driftuiesti tu. Te-ai inscris in D1 sau inca nu ai auzit de asa ceva? Am auzit ca ai fi vopsitor, imi place foarte mult cum lucrezi, am cumparat 5 kile de lavabila si un trafalet, cat m-ar costa si pe mine o integrala?
@PetricaCBD: as vrea sa fim prieteni si sa ma inscrii si pe mine in DNC Team! se poate? vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii ... @B06DSC: nu stiu cine esti dar se pare ca NU esti din alt film! FELICITARI! @aleks: iti multumesc pentru intrebare, chiar te rog sa nu stergi posturile, incepe sa-mi placa aceasta comedie, numai actori unu' si unu' ! :))))) |
Bun, acum ca a venit şi dreptul la replică, depăşim subiectul, da? :)
|
pentru că nu ne putem calma şi trebuie să păzesc topicul să şterg scandalurile, închidem până mâine topicul.
Îmi amintiţi mâine să-l redeschid, în cazul în care vă calmaţi. O seară bună tuturor. |
e redeschis la cererea initiatorului, sper ca discutiile sa fie mai calme...
|
Multumesc aleks, si eu sper sa nu mai fie instigatori pricinosi pe aici ...
|
Haide Radu, arată-ne maşina, ce i-ai mai făcut, ce-a mai primit!...
|
2 Attachment(s)
of of, e pacat ce se intampla pe forumurile noastre as fi preferat sa vad ceva polemici mai constructive, experiente impartasite cu poze si filme detailate...dar in fine e mai interesant sa avem suferinte si sa o dam in telenovele....tipic romanesc...pacat.... Faine jantele pe 17 erd ule pun si eu niste poze cu un mic upgrade la franele fata -etrieri de calibra turbo de 284 mm cu discuri de fiat coupe
|
Quote:
în cazul ăsta fă-ţi te rog un topic pe secţiunea potrivită, dacă nu ştii cum îţi explic prin p.m. |
nu i mi prezint masina am dat o singura data mana cu erd la romexpo,i am spus ca i admir masina, am avut masinile prezentate pe un forum( kiar m am simtit bine acolo pt ca erau doar pasionati) nu dau nume ,unde ne au fost sterse thread urile din motive necunoscute.Daca deranjeaza pozele rog un mod. sa le stearga
|
@GJ 64 GAB - Masina a mai primit doar niste scaune Recaro de Astra GSI, o sa pun poze cand o sa fac
@X-centric - Foarte frumoasa masina ta, o stiu de mult, felicitari inca odata si bafta multa pe viitor ASTEPT PROVOCARI DE LA MASINI CU ACEEASI MOTORIZARE SAU ALTE MASINI DE PUTERE APROPIATA (PANA IN 200 CP) |
Un Clio 2 RS , 2L 16V te intereseaza?, ...ms
|
Stiu masina, are 170 de cai la baza + destule modificari, e cheala deci greutate nu mai mult de 1000kg cred, nu cred ca are rost, ma bati cu 2 masini cel putin (am inteles ca ai batut si CZTu). Cand ies iti dau un PM sa vedem totusi cate masini imi dai ...
|
stai pe langa liceul dante ? iti vad masina des ^^ e super mereu am studiat`o cand am trecut pe langa ea
|
Paparazzi direct :D .... o poza cu interiorul daca se poate, ca sa nu ma deplasez spre tine sa spionez :-P :D
|
radu...te rog da-mi un pm cu adresa ta de mail pt ca vreau sa vorbim niste chesti...legate de omu care a lucrat la masina ta..
ms anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning