![]() |
Re: Fiat Punto [1.2 16v] Novitec
Monk e gelos ca ale lui sunt gri :lol:
|
Ba ... am pus arcurile ... da e problema .... masina e tot sus :| ... s`a lasat numai umpic ...
Am schimbat si amortizoarele .... cred ca din cauza aia :( Oricum pot sa zic ca is dezamagit de rezultat ... Nu se poate scoate gazu din amortizor ? :)) Poze maine la lumina ... |
Nu imi spune ca ai pus amortizoare FK... Ideea e urmatoarea...gazul daca il scoti din amortizor ai sa iti faci masina barca ;)...daca o vrei mai sport mai degraba mai bagi gaz in amortizor (daca ai unde) si mai tai 1 spira 2 din arcurile alea...te orientezi tu...atunci o sa fie mult mai joasa (am eu impresia sau masina ta era joasa si inainte sa pui arcurile? probabil de asta diferenta este mica)...tiam zis....mai taie o spira si nu umbla la amortizoare decat daca vrei sa le intaresti. succes
P.S. nu vreau sa te supar dar daca ai schimbat amortizoarele ca nu era destul de lasata ai km luat umpic de tzeapa (daca cel care tia vandut amortizoarele tea si sfatuit ca o sa fie "mult mai joasa") |
1 Attachment(s)
Nu`i nici o problema ... ideea e ca am pus amortizoare normale ... luate de la alt fiat ... da probabil ala era diesel sau sporting si is mult mai tari ...si am pus arcuri sport ....
ceva ceva s`a lasat ... da nu e ce ma asteptam eu ...:( foarte dezamagit is .... :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2 Later edit ... am facut si o poza sa vedeti |
Mda...situatia nu e chiar roza...Sfatul meu: taie o spira din arcuri si nu ai sa mai fiii asa dezamagit...taie 2 spire si o sa faci scantei in urma ta ;)
|
Frate ... nu ai cum sa tai ... loco hhhhhhh .... risc prea mult daca tai ... :|
Vreau sa presez cumva arcurile ... si sa o las jos sa vad daca din cauza amortizoarelor sta asa ... am impresia ca arcul nu e comprimat deloc ... :| Nu stiu ... o sa vad ...daca stiti careva amortizoare de vanzare astept oferte ... |
taiati le frate...nu e prbl.Sunt curios in cat timp distrugi ulterior amortizoarele.
Intelegeti odata..tuningul nu se face in spatele blocului.Daca te apuci de asa ceva..ori ai bani sa investesti in echipamente special facute pentru a scoate rezultate,ori in aptipilde. |
zair tata, traiesti ? :D
|
salut... cum a spus si ZaiR, daca vrei tuning trebuiesc ceva bani!!! incearca amortizoare noi pentru motorizarea ta... parerea mea... dar cel mai bine este un kit suspensie...
Bafta in continuare la tunat!!! |
iti pot oferi eu niste oferte de suspensii reglabile si arcuri pt punto-ul tau daca esti interesat.
KW - reglabile pe inaltime sau pur si simplu sport sau arcuri ap sportfahrwerke - arcuri |
niste preturi imi dai mie pls....daca nu poti aici pe privat
|
ai pm.....
|
2 Attachment(s)
Rider on the snow ... :lol:
|
dumnezeule, spune-mi te rog ca prostiile alea de la stergatoare le-ai pus acolo pt un motiv intemeiat!!!!!!!
|
Alea is acolo de cand ma stiu ... numa acuma ai observat ?:))
fa`mi te rog o placere si nu mai imi scrie pe thread . ms |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning