![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
dodo... eu nu pun nici un ban la ele ! eu sunt intermediarul! iti dau numarul de contact de la omul care vinde asa ceva!
1 pachet inele angel eyes ccfl 6500k , calitatea intai .. dar nu sunt albastre.. ci ALBE .. un ALB PUR.. ceva de genu, cu tot ce trebuie la el, adica drossere..etc , te duce la 250 ron , fara curier! insa recomand sa ti le trimit prin posta! pt ca nu se sparg prin posta si in plus e mai ieftin! daca te intereseaza imi zici.. si iti dau nr de telefon! PS: daca vrei din alea cu striatii.. adica mai smechere.. am la 300 ron:) |
nuu ...
albastre :cry::cry::cry: mersi oricum :D |
Quote:
la mine 4 inele sunt 2 mil nu cont de masina man si calitate nu mai e de cand s-a gasit mana de lucru ieftina in zimbabwe si xenoane dai la pret de reprezentanta sau la pret de om modest??? |
Dak vrei man am si preturi de vb singur pe strada dar sunt convins k nu vrei sa le auzi...
|
p.s
Dak vrea cineva piese tuning si........chiar piese auto(ma refer pe zona severin) poate sa imi dea un pm si vb ...garantez preturi bune chiar foarte bune de la 2 produse in sus(nu 2 faruri ci 2 perechi de faruri)....transport oriunde in tara 20 ron si la fel k Dolb...garantie 1 an si chiar 2 depinde de produse....cine vrea site-ul de unde sa cumpere pm... |
Dodo sti k nsl Sev are reducere la noi la magazin nu stiu de ce te mai dai peste cap k greuceanu pe net.......sau ne dau baietii tai de la Buc mai ieftin???cum te lauzi si nu se vede...
|
hehehe ...
oricine isi lauda marfa Gangstah ... acu n`ai de unde sa stii ... ca poate sunt si mai ieftine... dar cine vrea .. isi cauta ... si in legatura cu reducerea ... pai normal ... vezi ca azi a fost vremea urata .. maine poate facem o intalnire ... esti prin zona? |
gangstah.. asa poti sa gasesti pe forum inele angel eyes la 50 ron .. dar asta nu inseamna ca sunt bune!
poti gasi inele si la 400 ron ! ... asa am si eu un nene prin targoviste care cica ofera el xenoane la 300 ron .. dar sunt made in china si le-a luat la 20 de dolari :) .. ca si mie mi-a vandut un DVD e 7" la 300 euro si in china era 100 de dolari !.. insa xenonul care il am eu isi bate joc la orice ora de xenonu lu nenea :) Asa cum zice si Dodo.. fiecare isi lauda marfa .. si asa cum zice autovit: un pret mic nu inseamna neaparat o afacere buna!:) |
:shock:Adevarat !:shock::oops::???:
|
si pana la urma tot de la gangstah cumpar...ca e de al nostru... mai bine astept decat sa imi trimita dolb dinalea "extra ordi_lingura...si nemai_polonic"
fara suparare dolb da eu vreau albastre... daca vrei ajuta-ma cu niste geamuri de far...ptr E39 din 96... nu ma intereseaza daca sunt noi sau sh...numai sa nu fie sgariate sparte sau alte cele... astept pm daca poti...va pup pe toti...si imi pare rau ca nu intru des pe forum...na..fiecare cu bisnisu' lui :D |
scz electron nu am nici angel albastre nici geamrui far...
e normal sa iei de la cineva de la tine din oras! nu mai platesti transport .. ramburs , alea alea .. si eu as face la fel ca tine :) PS: cam ciudat ca vrei angel albastre.. dar in fine... gusturile omului nu se discuta:) |
Quote:
sunt super marfa ! :shock: parerea mea ... :oops: mai ales ca el are si masina albastra .... o sa dea destul de frumos :P apropo ... baietzi ... gangstah/dolb ... imi gasiti angel`eyes`uri pentru o MAZDA 323 F ? :lol::lol::lol: |
eu am pt orice! ... dar incearca la gangstah ca daca tot are si el si e de acolo sa nu mai dai banii pe transport :) Bafta all
|
Quote:
Suna-ma maine pe mine sau p Ionut si sigur gasim !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning