![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
salut noii colegi din grupa B, sper sa ne vedem la Craiova si sa fie toate masinile in forma maxima; charlie, pompa e pulsatorie facet, cumparata de la shafu wrc
|
2 Attachment(s)
si aici niste golfuri de la noi din sat care se antreneaza pentru Craiova.
Eu nu prea am timp de antrenament, dar cine stie, poate trage bine ... |
par infometate vad ca stau cu gura cascata
|
Quote:
|
ma scuzi m-am exprimat gresit bafta la craiova
|
o sa va vad pe aici prin craiova?:P
|
daca nu ploua, va incerca sa faca o impresie buna la Craiova.Pacat ca momentan rapoartele cutiei nu o avantajeaza (sunt prea lungi).Cu toate astea e un antrenament bun pentru inceput.
|
Mare grija cu cate benzina vii in rezervor :)), sa nu te aud iar ca da in nas da?
|
Colegu, ai aparut la prima: http://www.primatv.ro/stiri-focus/cu...drenalina.html
|
Mama ce replica stupida am putut da.Mie mi-a placut la Craiova, in afara de cursa organizata.Masinuca chiar trage foarte bine.
|
Daca 90% dintre participantii la legale/ilegale ar avea caracterul tau......am fi foarte foarte departe.......insa cred ca nici macar 10% nu detin asa ceva.Te respect pe tine in primul rand ca om.....iti respect si munca si pasiunea de care dai dovada, fair play si orice altceva. Sa dea Domnul sa ne vedem sanatosi cu bine la Pitesti si daca vreodata ai nevoie de ceva.....poti sa contezi pe sprijinul meu.
|
marsi frumos Bobby, sa stii ca e valabila si reciproca
|
felicitari chiar trage bine masina.
|
mersi, mi-a facut placere .Pentru Pitesti Mos Iulian GTO i-a mai promis niste chestii sa putem face fata si la masini mai smechere :).
La Craiova am intalnit niste baieti de treaba cu masini de VTM care mi-au reglar weber-urile.Fara ei nu ar fi tras asa.Per total la masina asta au pus multi umarul. |
2 Attachment(s)
niste pozisoare pescuite de la Craiova:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning