![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
toba intermediara si finala renault megane coach 96-98?
|
Quote:
|
De la Janspeed poti sa aduci? Ma intereseaza un catalizator sport pt MItsubishi Colt CZT.
1.5 Turbo benzina fabricatie 2008 |
Quote:
|
salut.
pentru masina mea (datele le-am trimis prin formular) as vrea sa stiu daca gasim bucsa coloana directie... Parerile sint impartite:unii spun ca e rulment,altii ca e bucsa,unii ca vine cu toata coloana,altii viceversa...poate ma lamuriti voi. Totusi,pe linga kitul de distributie nu se poate aduce si kitul de accesorii? Dar o finala nu prea scumpa pentru motorul meu?(cred ca stii cum e evacuarea la Laguna 2-posibil sa difere la 2.0t) |
Quote:
|
Quote:
nu mai stiu exact ce ti-am ofertat,ce iti pot spune e ca pot da reply la emailul primit si recere reofertarea acelor repere umpreuna cu acestea |
Quote:
|
Quote:
va rog o serie de caroserie,o adresa de contact |
Salut,
Am nevoie de urmatoarele piese pt un opel astra bertone 2.0 T 192CP, an fabr 2001 -garnitura capac culbutori -fise -bujii -bobina de inductie Spune-mi te rog la ce pret mi le poti aduce? |
Quote:
|
141kw, z20let, caroserie ad coupe, tipul t98c\pv11\astra-g-coupe
|
Quote:
|
[Quote = cormar; 1469313] Vand Piese Auto pentru masini de import originale si producatori
[B] Preturi fara concurenta. [/ B] Va rugam sa completati Datele de identitate ale masinii, necesare la Identificarea corecta pieselor a: **** * Serie caroserie **** * Marca si tipul **** * Anul de fabricatie **** * Tip de motor **** * Cilindree **** * Putere Ce piesa Iti soresti? [/ Quote] WBACB21080AL65938 BMW 320I AN FABR. 1991 TIP MOTOR 206S1 1990 110KW 2 AMORTIZOARE FATA SPORT,60MM GARDA |
Quote:
Din pacate pentru aceste model ,furnizorul nu mai livreaza amortizoare pe nici un producator |
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning