![]() |
Re: CE DAMBLALE AVETI LA FETE SI FETELE CE DAMBLALE LA BAETI?
da da da!!!:lol:
siii...unde ai putea explica? |
Tzushti si eu aici cu o dambla:D buna all, damblaua mea ar fi o bruneta gen Nicole Schwarzeneger ( cum zic astia la kiss efem) care sa conduca cam ca mine sau daca se poate si mai bine si mai rapid, dar in acelasi timp sa aiba grija si de masina (si de jante) asigurandu`i schimbul de ulei la 10.000 nu la 15.000 km cum fac eu... cam atat ar fi... restul vine de la sine... vorba vine :))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mie imi place genul de fata mai linistita...mai cuminte...sa aiba niste ochi in care daca te uiti sa nu mai stii ce-i cu tine...:lol: la care sa te uiti fara sa vrei...sa aiba unghiile ceva mai lungi(nu exagerat..am si io boala asta :))si ingrijite...par lung...corp frumos... :D nu cer prea multe nu?->something like this :rolleyes2:twisted:
|
Quote:
|
da mai....serios!
mai ales acum ca e vara...si e vreme de sandale&pantofi cu toc&ce stiu eu ce moda... degeaba e dotata in alte parti, daca e neingrijita... stii ce simt uneori cand vad cate o fata foarte draguta, dotata, tot ce vrei tu....si ii vezi mainile/picioarele (unghiile)? te trec frigurile...si te gandesti la chestii mai ciudate (mai ales daca spre exemplu esti masochist, sau au vre-un fetish) bleahhhhhhhhhh |
Mie, prima data, imi sar in ochi sanii,(mici dar tari :D,nu suport mingiile de fotbal) si in al doilea rand imi sare in ochi incaltamintea:shock: (stiu ca nu e normal,dar nici eu nu sunt:rolleyes2)+slabiciune la brunete,si daca au si ceva in cap e perfect,daca nu e bine oricum.:lol:
|
mie`mi plac fetele cu sanii mari!!!ceva de genul : https://i162.photobucket.com/albums/t...7567612-02.jpg
si cred ca se incadreaza cu brio aici damblaua mea de a uita sa incui usa.am fost prins de mama de 2x de tata de vreo 4x ( ultima data mi`a zis mah,....voi nici macar nu stiti sa incuiati usa?/) si acum cativa ani la mare ne`am traso cu usa deschisa la hotel :)) si |
usa uitata deschisa face parte din etapele fiecaruia de crestere:) cea mai tare chestie care mi s-a intamplat a fost cand m-a intrebat taticul unei domnisoare daca o bat:)
altfel... am ceva cu bratarile de picior si cu fetele cu par scurt. |
Quote:
nu domnu', nu v-o bat, v-o fu... aaa, ma rog, ne jucam si noi :lol: ai ceva cu bratarile de picior, de bine, nu de rau, sper,nu? :) |
Eram la ea acasa, dar domnisoara asta era putin mai "zgomotoasa", si nu aveam de unde sa stiu asta la momentul respectiv. Avea casa cu etaj, doar ea avea camera la etaj, dormitorul parintilor fiind jos. Eh, dupa o vreme a mea s-a apucat de strigat, eu ma felicitam in sinea mea pt "performanta", cand aud o bataie in usa si inevitabila intrebare: "Bă, vă bateti?"
aleks: bratarile de picior mi se par foarte sexi. |
Quote:
https://www.trilulilu.ro/VisUrat/ca23f915925859 |
Damblaua mea ... sa aibe sani frumosi ... nu neaparat mari ... ci frumosi ...
Si un chip pe masura. :D |
Quote:
Să nu fiu offtopic, să aibe ochi negri , mari, atât de pătrunzatori incât să te pierzi in ei şi ea să te ajute să te aduni :oops:.... părul lung şi brunet , |
Chipul e bonus ... nu e chiar o dambla. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning