![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Quote:
Cu cat mai mare numarul de Kelvin cu atat vezi mai naspa la 8000Kelvin ii deja albastru si vezi mai naspa. ALB - 4300Kelvin , Alb,albastrui - 6000Kelvin , altceva nu merita sa-ti pui. Oare de ce vine din fabrica masinile cu Xenon de 6000Kelvin? Chiar din cauza ca-s cele mai bune. 4300Kelvin - ii alb , foarte alb ,vezi mai bine cu ele, dar ii mai deranjant pentru altii.. |
co5m1n_eXtreme: incearca sai fac un bady boy look si un kit finut pe masina. nu cu spoilere joase si chestii. si eventual un xenon in faruri, is curios cum ar arata...ms
|
wasted eu vorbisem din auzite nu pe dovezi sigure:oops: nu te agita..
|
Quote:
si cum zici si tu cele mai bune sunt 6000K....care le vezi aproape la toate masinile cu Xenon din fabrica |
Imi place mult domnu bravo...
o mica completare: -proiectoarele azi se vor monta sper asa ca nu mai astup gaurile -capota o sa o fac asa sigur ca imi place la nebunie -suspensia nu stiu, acuma am doar arcuri sport, am auzit ca nu e placut daca schimbi si suspensia :rolleyes2 Mersi mult bafta |
cosmine da de proiectoare ai uitat?:rolleyes2 ps dami pm cu idu' tau.. scz.. sparky... pune poze pe forum dupa ce sunt montate proiectoarele.. ca ma roade curiozitatea:lol:
|
Daca vrei sa vezi cum arata masina cu jenti mai mari sa imi zici ca ti-am facut o poza in photoshop,ca sa vezi cum ii sta cu niste jenti mai mari:D
|
Nuuu!!!! e ok asa nu schimb jantele ca sunt innebunit dupa ele , imi plac asa:D
Mersiiiiii....iti dai id-ul eu de mess pe pm |
punei folie ,ar arata mai bine din cate vad vrei sa faci un contrast intre negru si gri ...
|
Bine ai observat , urmeaza si folie ,dar din pacate din cauza legilor stupide cred ca numai pe luneta si pe geamurile din spate o sa pun :cry:
|
folie sa fie :drunk: :D
|
si pe fata dece nu???
ca daca e omologata nu se ia de tine |
:blahblah::blahblah: omologata .....
Nu exista asa ceva ... intreaba un politist si ai sa vezi ce zice ;) aia cu omologata vand gogosi :evil: |
nu se mai pune omologata pe fata.
Inainte se punea de aia cu transparenta 87%... Acu nu se mai pune din cauza ca multe masini vin cu geamuri colorate din fabrica,care deja au transparenta aia de 87% si mai pui o folie pe ele...ajungi deja la 50% |
Deci pe fata nu am cum sa pun ca nu ma arde de amenzi:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2026 4Tuning