![]() |
1 Attachment(s)
HAI CU MEGANUUUUUU :lol:
Cam astea sunt pozele din seara asta ... PS : shantzule, se pronunta \"dişoc-evo\" :D |
Asa bai omule :2gun: :chainsaw: :workout: :peace: :rockon: :tenisclap
|
nice pics!!:)) acuma era mai mishto sa ninga nu?? :lol:
|
dishivcvco cum dreaqu se zice :mrgreen: multumim pt poze :wink:
sunt f frumoase :wink: pozele bha :mrgreen: |
Shantzu-le ...dak imi mai pocesti nick-u o data , TE DAU IN JUDECATA ...si te duk cu meganuuuu la tribunal !!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
hm...not good! asha accepta ai sa vezi ...k ii convine sa se duk la tribunal cu meganu!! yo zic k mai bine dai peste el cu meganu, eventual cu dacia k e mai ieftin!! :lol:
|
bha terminati cu meganu :wink: ca am avut nishte probleme grave pe seama la subiectu asta :wink: si nu ash vrea sa am ban :cry:
|
... :lol: , ti-am povestit eu ceva aseara santzule cu ban-u ..dak mai tii mine !?
|
da mha stiu ..........dar dupa aia cand or sa vada ca tot intrii o sa fie nashpa asha :wink:
|
1 Attachment(s)
te manank shi pe tine shantzule!!!
ia uitatzi-va la poza asta ....k sa vedetzi ce mashina a aparut in iashi!! |
masina aia e un megan:DDDDDDDD modificxat pana a ajunc cadilac:D...park.... :oops: :lol: :lol:
|
2 cuvinte spun :
1) FAKE !!! (geamurile nu au nici o reflexie , si la umbra tot trebuia sa se reflecte alta masina in geamuri) - restul greselilor cred ca se acopera din cauza calitatii slabe a imaginii 2) Dak e adevarata ....super bombaaa :shock: :peace: |
dshockevo nu e nici un fake...shi este un 300C !!! ..dak nu ma crezi....verifik situ` de mai jos shi vezi k`s mai multe poze akolo!!
|
iti dai seama cum e sa intre unu cu o masina exact la jumate :)) cam sadic nu?
sa mor io asta cred ke mai mare k meganu :))))))))))))))) bft |
1 Attachment(s)
ceva de la curse..cateva filme..multumim membrilor MRC
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning