![]() |
Re: Matizu' meu
Quote:
Quote:
Am o cunostiinta care asa si-a umflat aripile la un Cielo. |
Quote:
Se poate face, şi arată şi al naibii de bine după :) |
Quote:
|
In curand... noutati pentru Barzaune.
Insa si niste mici probleme: trebuiesc vopsite pasajele spate. |
5 Attachment(s)
Noutati: suportul inca e in constructie.
A fost de test... La primavara va fi vopsit corespunzator. |
Incearca sa le muti mai aproape de stalp cumva si mai jos. O sa imi multumesti mai tarziu, in special noaptea;) Arata frumos cat te-a dus afacerea? Turometrul cum iti indica ca am si eu unul exact ca asta si mi-se pare de calitate indoielnica, eu oricum nu il pun ca are 7 culori si se schimba mereu parca e curcubeu:rolleyes2:???::lol:
|
Suportul a fost cumparat de-a gata. :)
La vara voi lucra EU la unul. Sa speram ca imi va iesi. Turometrul nu indica bine. Am umblat prea mult prin el si cred ca am dat peste cap o rezistenta. Ralantiul este pe la 700 rpm dupa turometru. Iar la 2700 pe turometru am 3200-3300 in realitate. Are 7 culori si ti-l programezi? |
Quote:
Vad ca inca ai planuri mari cu masina, bafta multa! |
Nu ai 4 fire la el?
- unul pentru indicator - unul pentru pozitii - unul pentru culori - unul pentru masa Momentan ma confrunt si eu cu aceeasi problema la voltmetru. Numai ca stiu ce trebuie facut: trebuie sa pun firul pentru alegerea culorilor la curent permanent. Daca ai si tu 4 fire... cred ca ar trebui sa fie si la tine la fel. Eu voi rezolva problema imediat dupa ce se mai incalzeste nitel afara. E inuman sa lucrezi cu firele pe gerul asta. Merci. |
:oops:Sa stii ca ai dreptate. Oricum l-am sacrificat de mult :-) ii folosisem carcasa sa bag un voltmetru digital! Mai am decat piesele din el...:-)
|
Vi s-a intamplat vreodata sa uitati frana de mana trasa pe timp de iarna si sa se lipeasca sabotii? Si daca da, in momentul cand se dezlipesc, afecteaza mersul masinii?
Intreb pentru ca azi am iesit (dupa 4 zile de ninsori) cu masina la o mica plimbare si am descoperit ca nu puteam sa plec dupa loc pentru ca aveam sabotii lipiti. Senzatia la drum a fost una simpla: lasa impresia ca spatele "cerne". Bineinteles, am si niste gume all-season... sa cearna din cauza asta? |
:???: La ce te referi cand spui "cerne"?!
|
Simt ca ii fuge fundul. Ca si cum ar fi frana de mana putin trasa si aluneca pe asfalt ud. M-am gandit sa nu fie de la drum... si am zis ca o sa mai ies maine cu ea, poate s-o mai topi zapada.
Ideea e ca n-am avut ocazia sa conduc prea mult pe conditii de zapada. |
Asa am patit si eu man........parca m-as invarti cu frana de mana.....si pe zapada si pe drumul umed..m-am dus la un mecanic si a zis ca-s bucsele alea de la axul ala dintre roti.....tre sa le schimb.
|
Sigur?
Scuzati'mi off-topicul, dar CAG, ar trebui sa te abtii de la comentarii de genul. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning