![]() |
Re: 206
parerea mea e sa le iei pe cele negre si sa le vopsesti in culoarea masinii...arata mult mai bine decat pe negru;)
|
Merci pt sfat : tzunny , doryn cox !
Am mai citit si pe forum aici, pe alte forumuri, m`am m`ai si sfatuit cu niste prieteni si crek o sa optez si eu la acelasi motor si aceeasi varianta ca al lui cox , in curand ! Salut si multa bafta cu masina ... si ca de obicei , fara incidente ! :) |
Merci mult!
|
1 Attachment(s)
Le-am gasit pe un site vopsite in culoarea masinii si, sincer, nu arata chiar cum imi imaginam eu...
|
Quote:
|
Poate si cu inelele acelea gri vopsite in negru...daca se desfac sau...:rolleyes2
|
Da, ar fi o idee buna, dar, parca, totusi, as opta pentru cele din fibra de carbon...
|
Parca mai bine le faci pe astea smoke si stai linistit si bagi bani in altceva...niste arcuri de exemplu... -2/3 cm si tot o sa fie treaba
|
Ai dreptate, nu te pot contrazice :D
|
deci...deci.....am ramas fara cuvinte :|:| ..masina e SUPER! eu chiar am sa-mi pun o poza cu ea in camera si si pe desktop :X:X (+ ca masina mea favorita e 206) si asta e cel mai tare pe care l-am vazut odata.....cox ai grija de el ....sa-ti traiasca...! bafta! astept sa fie gata :D:D:D (cox poti sa-mi dai ID tau?)
|
Merci mult Martinos pentru aprecieri, ma bucur a iti place atat de mult ;) Tin minte ca bifasem pe undeva optiunea ca id-ul de YM sa fie afisat, dar vad ca acum nu mai apare... Oricum, id-ul e: coxxxen
|
cum zicea si cineva mai sus ... mai bine faci stopurile cu folie neagra si de restu de bani faci capota sau ... iei un set de arcuri
|
Merci pentru sfaturi, sunt binevenite ;)
|
Cand pui in aplicare ? :)
|
Step-by-step, toate la timpul lor ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning