![]() |
Re: B 28 N U T
oricum ai nimerit-o cu jantele mie imi place cum arata
cu stopurile nu ai nimerit si cu astupatul la grilele de pe spate de aerisire sa vezi cundensu dracu in masina si in portbagaj |
lasa jantele pe masina...frumoasa masinuta
|
noul meu cont! ai grija de tine si de nut ca atre frumoasa este
|
Primul lucru la care te uiti la masina asta sunt jantele care vin foarte frumos...iar al doilea lucru ca este o Dacie ( nu in sensul rau, in sensul ca si dintr-o Dacie poti face ceva).
|
Nu-ti doresc decat sa gasesti fonduri s-o faci dupa planurile pe care ti le-ai propus !!
Frumoasa tare masina !!! |
Ideea mea ar fi sa iti iei LOGAN !!! ai iesi mai ieftin !! =)))
|
vb cu wrc sa vezi condensu dreaq mai ales cand e frig afara poti sa ai aeroterma de mic21 sau de metrou ca nu face fata iar cu rugina o sa rugineasca repede ca tine mocheta umezeala:( bafta oricum a iesit faina=))
|
Problema cu condensu e doar iarna , numai atunci mergi cu geamurile inchise,in + grilele de aerisire erau pt portbagaj sa faca ventilatie, asta daca se inchide ermetic portbagaju la dacie , si nu cred
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
azi mi-am pus folie pe masina din nou.arata oribila fara folie.mi-am pus si pe parbriz;)si am mai spoit si un pic farurile,o tenta foarte tranparenta negra.a iesit foarte frumos.o sa fac poze maine. bafta tuturor. |
sper sa nu ai noroc de gorobeti mai ales cu folia pe parbriz e cam nasol
asteptam poze :D |
Pai ca sa fie mai joasa ii pui cauciucuri de 40 sau 45 si nu mai schimbi jantele
|
10 Attachment(s)
si pozele pe care le-am promis.;)
luneta e de fabrica ionizata,dar o so schimb pt ai pune folie . geamurile spate=super dark blak --------- fata=blak si parbrizul=lights blak farurile le-am afumat cu spray deala de stopuri;)ce-i care au e30 pot face asta pt a imita sticla de la hella;) bafta |
piesa masinuta :D....abia astept sa o vad vopsita
|
Quote:
|
o sa iasa ceva foarte frumos , abea asteptam
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning