![]() |
Re: Poze masini !!!!
6 Attachment(s)
Mie au inceput sa-mi placa masinile cromate...
|
Quote:
de aspect nu-mi plac deloc, zici cas ozn-uri |
Astea sunt facute asa ca sa luceasca pe nisipuri , cand te indrepti de la o sonda de tzitzei la alta , sa vada angajatzi din departari ca vine bossu' :D
Cred ca-i mai usor sa iei caroseria direct de la fabrica sa o cromezi si sa o duci inapoi sa o puna pe linie la montat interior & restu' |
mda.. felix zici ca au inceput sa-ti placa ? :D .. mie-mi taie capul la asa ceva inca de pe vremea cand aveam luata calibra. :) .. oricum.. e destul de greu sa faci asa ceva. si din cate situ "masinile oglinda? sunt interzise in circulatie.
|
De la firma (Alsa corp) de unde mi-am luat vopsea cameleon Mystic,au si Mirra Chrome sau ceva de genu .e pesa ;)
|
1 Attachment(s)
din alt unghi
|
frumoase mashini.
|
bebe te-ai dat cu ala?:))))))
|
:lol: da.. l-am rupt, pana la pod la micalaca am avut avans 500m. El mergea in gradiste, eu micalaca :))
|
5 Attachment(s)
Nissan Skyline GTR-34, masina de vis a celor care joaca NFS:peace: ... ideale de folosit ca si wallpaper-uri(sper ca nu s-or mai postat)
Si o supra misto!!!!!:twisted: :twisted: |
Quote:
Dak cica sa ai neon undercar e ilegal dapai o masina dinasta cromata care te orbeste si te face sa intri in stalp... |
|
4 Attachment(s)
[QUOTE=Dari;1309027]Nr 38 ;-)
hai sa fie si cu interioru :D |
1 Attachment(s)
Guess !
Performance Figures 0-100 km/h: 4.96 seconds Standing 400 m: 12.73 @ 175.41 km/h Rolling 80-120 km/h: 2.9 seconds Top Speed: 250 km/h (limited) |
Quote:
nu bag mana in foc... marca: ford model: mondeo (probabil cva varianta americana) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning