![]() |
Re: Vand placute si discuri marca FERODO
Quote:
|
Salut ,
spuernova - astept raspuns Pt laguna pai ai acum premier sau nu...si oricum mai sunt FQT Ferodo Termo Quiet daca vrei... - 256 ron |
up...
|
up...
|
Salut.Ptr. un Cielo din'97 , motor 1.5 cu jante pe 13" ,discurile si placutele fata la ce pret ar fi?Mersi.
|
Salut.
Placute frana spate normale Ferodo, pt. Opel Vectra B2, Y20DTH, 74 kw, 2001, Caravan; Saboti frana de mana Amortizoare spate Sachs |
Cielo - sa imi spui ce placute ai - ce model patrat sau lung
Vectra Placute spate model patrat Ferodo - 195 ron / set Amortizoare sachs spate - 200 ron / bucata Saboti frana de mana nu am ferodo Saboti frana de mana : Mintex - 87 ron / set Textar - 170 ron / set Maff -80 ron / set |
up...
|
Audi A4 1.8Turbo Quattro Avant cod motor AEB, an fabricatie 6/1996
Ma intereseaza discurile spate si placute fata/spate la ce pret? |
Salut ,
Discuri spate normale ferodo nu am. Am asa : Placute fata Ferodo - 275 ron /set Placute spate Ferodo - 135 ron /set Discuri spate Ferodo Racing - 888 ron / set (ambele discuri) Disc spate Brembo - 188 ron / buc Disc spate Textar - 175 ron / buc Disc spate QH - 205 ron / buc |
Up...
Discuri sport si normale placute sport si normale... |
salut..discuri fata pt e36 2.0 la ce pret ajung?da mi preturi si pt normale si pt perforata,ventilate etc..ms
|
Salut ,
Discuri Ferodo normale - 300 ron / set(ambele discuri) Discuri Brembo MAX Sport - 300 ron / bucata Ventilate sunt ambele variante. |
Salut, placute spate pt e36 318is(coupe) 1993
|
1 Attachment(s)
Salut ,
Placute spate Ferodo normale 152 ron / set Placute Ferodo racing spate - 435 ron / set Ai si poza |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning