Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

aDytZa_1989 25-06-06 10:41

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

ATENTIE !!!
Sambata 1 iulie ore 17:00 Parcarea de la pod I.O.R langa Biserica Titan. intalnire generala Crazy Drivers Buc. Prezentza obligatorie. Este timpul sa ne cunostem si noi si sa votam planul de bataie pentru anul 2006.

Slim29 25-06-06 10:43

BHAA sa vina toti k dak nu.... deleted

orlando 26-06-06 21:50

Quote:

Originally Posted by slim4r5
BHAA sa vina toti k dak nu deleted

scuzati-ma ca ma bag aiurea peste sectiunea voastra...
Dar voi nici pana acum nu va cunoasteti????
Ar trebui(nu o spun cu rautate) sa puneti pe cineva de baza in bucuresti sa se ocupe calumea de intalniri de treburi de genu asta,si de ce nu de sortarea membrilor clubului daca pot spune asa...
Eu va admir si va stimez ca si club dar prin bucuresti nu prea v-am vazut...
Oare cei din bacau si zona aceea de ce sunt mult mai organizati ca voi?ar trebui sa va puneti si voi cateva intrebari de genu asta daca vreti sa deveniti prosperi si in bucuresti...
Cat despre tine Mihai NO COMMENT...la ce post ai pus tu aici...
Inca odata imi cer scuze daca v-a deranjat acest post dar este ce cred eu de cuviinta,nu il luati cu rautate pentru ca nu este cu rautate,este pur si simplu o critica...si clubul din care fac eu parte a luat aminte la anumite critici aduse ;)

Vladutzzz_sv 27-06-06 00:20

Nu e nici o problema, stim ca in Bucuresti nu este inca o organizare, dar abia in ultimul timp au inceput sa se inmulteasca cat de cat membrii. De acum vom vedea ce se poate face si in Bucuresti. In viitorul apropiat vei auzi si de existenta clubului nostru :)

aDytZa_1989 27-06-06 09:03

Quote:

Originally Posted by slim4r5
BHAA sa vina toti k dak nu deleted

slim nu o lua in nume de rau insa postul tau nu isi avea rostu.. sa nu uitam ca fiecare membru are viata lui asa ca dc nu pot ajunge nu trebui sa le dam in cap insa trebui sa anuntze inainte ca nu pot veni la intalnire.
Daca nu puteti sa ajungeti Sambata anuntati-ma pe mine sau pe Mic
anuntati-ne aici ca in ziua respectiva aveti o problema si o sa vedem cum facem sa ne vedem toti ;)

id de mess: adytza_pytyc89
crazy_drivers_buc_adytzu
delu_85
crazy_drivers_buc_micdarau

Quote:

Originally Posted by orlando
scuzati-ma ca ma bag aiurea peste sectiunea voastra...
Dar voi nici pana acum nu va cunoasteti????
Ar trebui(nu o spun cu rautate) sa puneti pe cineva de baza in bucuresti sa se ocupe calumea de intalniri de treburi de genu asta,si de ce nu de sortarea membrilor clubului daca pot spune asa...
Eu va admir si va stimez ca si club dar prin bucuresti nu prea v-am vazut...
Oare cei din bacau si zona aceea de ce sunt mult mai organizati ca voi?ar trebui sa va puneti si voi cateva intrebari de genu asta daca vreti sa deveniti prosperi si in bucuresti...
Cat despre tine Mihai NO COMMENT...la ce post ai pus tu aici...
Inca odata imi cer scuze daca v-a deranjat acest post dar este ce cred eu de cuviinta,nu il luati cu rautate pentru ca nu este cu rautate,este pur si simplu o critica...si clubul din care fac eu parte a luat aminte la anumite critici aduse

Orlando nu e nimik o sa incercam sa fim si aici activi si sa auziti de noi insa pana acum in buc eram doar 2 - 3 membrii de acum incepem sa ne inmultim si vom aparea si noi in lume.

aDytZa_1989 28-06-06 07:03

tnd-team ia vezi u cu semnaturile alea ca nu toti avem 18 ani unde e bulina cu acordul parintilor :lol: :lol: . Ok slim ptr a nu mai exista certuri rog unul dintre moderatori sa stearga postul ala ( aleks te incumeti :lol: ) insa te rog sa nu se mai repete (nici macar in gluma ;) ) Multumesc

TND--TEAM 28-06-06 11:03

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989
tnd-team ia vezi u cu semnaturile alea ca nu toti avem 18 ani unde e bulina cu acordul parintilor :lol: :lol: .

tre sa confectionez o bulina ca poate ma ia domnniii de la *C*N*A*

Slim29 30-06-06 06:50

Sa veniti sambata! La ora 17:00!! eu o sa vin akolo si dak nu vine nimeni fak skandal mare

Slim29 30-06-06 09:08

vine cineva maine sa stiu dak vin sau nu????

Nitr0 30-06-06 13:20

adytza misto baneru de la semnatura ;)

aDytZa_1989 30-06-06 14:01

ms Nitr0 e facuta de mine ;) :) daca o vrei zimi pe mess si ti-o dau ;)

aleks 30-06-06 16:36

done, curatat pagina...
va rog eu, nu va mai certati aici.
spor la intalniri, kiar sunt curios daca va puteti organiza tura asta sa va si vedeti la ochi ;)
bafta multa

Slim29 30-06-06 16:57

ce mha aleks nu vezi ca nu vine nimeni mi sa si zis pe mess!!! adytza a plekat la tara micdarau la munte! Eu am ramas in buc nu am plekat azi la mare ca sa stau aksa sa vin maine la intalnire! Ft frumos din partea voastra!! Bv Bucuresti cea mai buna organizare a clubului felicitari

aDytZa_1989 30-06-06 20:45

Slim imi pare rau sa te dezamagesc dar eu sunt aksa sunt in Bucuresti nu am mai plecat. O sa plec Luni dimineatza asa ca maine o sa vb cu Mic si cu restu sa vedem cine vine ca acum nu e nimeni online si nici la tel nu au raspuns. Nu mai fii asa revoltat ;). Multumesc

Slim29 01-07-06 00:37

bha maine vin akolo dar o sa fiti *****
=============================
slim4r5 nu fi prea vehement in exprimare, nu e cazul ;)-aleks

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning