![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
|
Quote:
|
O sa ma prezint si eu maine la era, pentru prima data la o intalnire cu baietii din iasi :d
Detin un e36 cabrio si sper sa va cunosc pe cat mai multi si sa ma integrez in grupul vostru |
Welcome :)
|
Am fost si eu ieri pentru prima data la o intalnire 4Tuning, a fost frumos, am venit cu un C Class argintiu (IS 05 UPM).
A fost o atmosfera intr-adevar super ok, si lumea la fel :) |
Quote:
|
aia se numeste invartit? :)) =))
hai ca e buna asta... :))) eu o numesc o tentativa complet esuata ;) |
Quote:
|
salut , sunt nou aici , ar trebui intai sa ma prezint , masina , etc? si am participat si la intalnirea de ieri :) foarte ok :)
|
[QUOTE=wolfdexterus;3435440]am piese de trabant, le dau degeaba numai sa scap de ele[/QU
salut baieti,am inteles ca a fost ieri intalnire 4tuning la era....a fost ceva miscare?masinute deocheate:-P........poate stie cneva cand se mai face o alta intalnire ca imi doresc sa merg si eu.......o sa va prezit imediat si masina mea :lol: |
Quote:
Bine ai venit Madalin! ;) |
Quote:
Daca o treceam pe Dyno Mode, atunci mai aveai ce vedea. |
Quote:
|
nu gasea butonul :))
|
Din pacate, ca sa o treci pe dyno mode iti trebuie o combinatie de butoane, ca deh, nu are doar un buton... trebuie sa faci vreo cateva manevre (contact in pozitia a nu stiu cata, apoi tii apasat 3 secunde pe nu stiu ce buton si tot asa.. )
Si bineinteles ca la momentul respectiv nu stiam combinatia (nu ca as sti-o acum) si cam asta e ce a iesit cu ESP OFF (care nici ala nu se dezactiveaza complet, daca vede ca aluneca prea tare, intra din nou ala, pe dyno mode nu exista asa ceva) :) Data viitoare, o sa am si cauciucuri de rupt si dyno mode activat si inca vreo 50 de cp ;) Sper ca v-am lamurit, masina poate, trebuie sa stie cineva sa o si foloseasca ca pentru asa ceva, cutia automata nu este neaparat cea mai buna alegere. Toate bune! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning