![]() |
cunoastem cunoastem....
al meu e innebunit si dupa scarpinatul dupa urechi... si pe spate... si pe piept... :lol: :lol: :lol: |
am avut o iguana...da' a cam dat ortu' popii...tocmai cand aflasem ce sex avea :cry: :cry: :cry:
|
:lol:
Daca stau sa ma gandesc, am mai avut 1 caine (femela de dobermann, care mi-a murit la 6 luni), papagali si canari, hamsteri (o gramada), pesti de acvariu (printre care si piranha), etc. Iar faza cu iguana... e prea tare! :D |
pai da...dupa 8 luni...(ma rog...la ea) se afla sexul...sunt unele care se dezvolta pe la ...3-6 luni asa....
era fata ... si ii pusesem numele missy... oricum...nu asculta de nume :P |
eu am mai avut un iepure da a murit :( ,broscute testoase si 2 puisori pe care i-am dat. :cry:
|
3 Attachment(s)
2 bishoni imperiali :roll:
|
|
4 Attachment(s)
2 pisici :D si 3 boraste :D
1 pisica - 10 ani cea neagra 1 motan - 7 luni cea alba :D 1 broasca cam 10 ani 1 braosca 2-3 ani 1 braosca 5-6 ani :D aveam si niste poze cu borscutele da nus unde`s :D |
Cu pisicile te rezolv eu ! :twisted:
|
2 Attachment(s)
un superb birmanez de 9 ani :mrgreen:
|
animalutze
1 Attachment(s)
asta e tamburu un dog german amestecat cu ceva(nu ma intrebati cu ce ca nu stiu).a stat la mine si am impartit si bune si rele timp de un an si 8 luni
cu cel de-al doilea BURSUC inca nu am gasit pozele cu el tre sa fie pe undeva pe vre-un disc!promit sa le urc aici cit de curind |
Re: animalutze
Quote:
|
Pai sa vedem
Am un lup :P...dk il lasi inchis intro camera mai mul de 10 min faci fabrica de cacareze :peace:
|
2 lupi
1 ciobanesc carpatin 1 papagal ... pisici NU ! :twisted: ... |
foto
1 Attachment(s)
iaca si halitoru de coitze-Bursuc
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning