![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Felicitari pentru realizarile tale, esti un artist. Regret ca inca nu am reusit sa colaborez si eu cu tine.
|
8 Attachment(s)
anunt valabil , mai atasez si eu foto cu un cosciug de 200 de litri cu fata , spate dublat , ramforsari ..., o incinta uriasa pt un spl 460 d2 .
si inca o incinta cu port flared(evazat) pt un GZNW 12 . pt info pm sau 0766816812. |
9 Attachment(s)
si inca o incinta cu port flared(evazat) pt un GZNW 12 .
pt info pm sau 0766816812. |
Mersi pentru incinta domnule :) ne mai auzim in curand.
|
salut cam ce bani ma costa o incinta pt 2 dif de 30 cm ,sau 2 incinte in forma de triunghi,ceva facut pe laterale cu dif inclinate unul spre celalalt iar in mijloc statia si condensatorul ..aproximativ,..dif sunt pioneer de 400 rms fiecare,si masina e ford mondeo mk2 berlina ,nu cu haion.merci.
Ps: aici poti vedea difuzorul cu detaliile http://www.pioneer.eu/uk/products/25...9S4/index.html |
Salutare, ai un PM.
|
Salut ...Mi-am luat si eu de curand un subwoofer BM 1206 Puterea maxima: 600W
Puterea nominala: 400W Domeniu de frecvente: 30-3000Hz Sensibilitate: 90dB Impedanta: 4 Ohmi Greutate magnet: 2x50 Oz - magnet dublu Si daca ai idee ce dimensiuni ar trebuii pt o incinta sau ce capacitate sa aiba vasul ....Multumesc mult |
salut , daca gasesti parametri ts pe net , adica manualul difuzorului te ajut cu cea mai mare placere dar s-ar putea sa nu prea ii gasesti asa ca mai bine incerci o incinta inchisa undeva la 25 - 35 litri intern din mdf 18 - 20 mm , la bass reflex fara parametri o faci la plesneala si tot la plesneala o sa se auda . daca masina e monovolum fai incinta inchisa linistit.
|
Fs 40.5
Vas 30 litrii Qts 0.492 Qes 0.516 Qms 10.639 Xmax 10mm Am gasit parametri astia pe net... daca imi poti spune niste dimensiuni sau orice folositor ...multumesc mult P.S Masina este un opel corsa B Cupe |
Salut o incinta pentru un SAL WRX 2540 10"/25 cm cam in ce pret ma duce si cam cat dureaza?:D!
|
4 Attachment(s)
Opera maestrului Claudiu :)
|
1 Attachment(s)
am mai incercat pe PM si nu mi s-a raspuns
asa ca mai incerc odata pe topic am 2 suburi gz si vreau alta incinta pt ele acordata ceva mai jos, respectiv 35 hz sau accept orice propunere din partea unui profesionist, adica domnul claudiu.. ele sunt ca cele din pachetul cu incinta de la GZ, adica GZTB 120MK2 in descriere spune ca difuzorul este GZIW 300 astept niste preturi pe pm, te rog ! ms frumos |
4 Attachment(s)
Salut!Am revenit cu o schitza cam cum as dori sa fie incinta pt cele 2 dif subwoofer pioneer(am renuntat la ideea de a face o incinta pt portbagaj pt ca imi ocupa tot spatiul si vreau ceva in genul pozei(este facuta de mine schitza)
* subwoofer * diametru woofer: 30 cm * putere RMS: 400 W * putere maxima: 1400 W * impedanta: 4 Ohmi * raspuns in frecventa: 20-220 Hz * sensibilitate (1W/1m): 94 dB * material woofer compozit de IMMP * bobina din Aluminiu cu diametrul de 48 mm * incinta recomandata sealed de 24.1-49.5 litri * adancime de montaj: 153.1 mm * Qts: .66 * Fs: 39.5 Hz Mentionez ca incinta vreau sa o "proptesc":lol::D intre scaunele din spate(voi decupa bancheta pe mijloc si intre cele 2 locuri ramase vreau sa fie subwooferul).Ideea este "furata"de la salonul auto care a avut loc si ai o poza ca sa intelegi mai bine ce vreau...Se poate face?Cat m-ar costa si unde pot veni sa vorbim face to face :) ,Stima |
2 Attachment(s)
D-l Claudiu sper sa nu te deranjez iar..am imbunatatit putin schita pt incinta voi veni cu siguranta sa "demaram proiectul" atasez 2 poze si cand ai timp daca imi poti raspunde care crezi ca ar fi mai ok din punctul tau de vedere(stiu ca nu sunt prea reusite dar ceva in genul as dori).Stima
|
spliff cat te-a dus pe tn incinta cu tot cu difuzoare ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning