![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Pai vezi ca o scoate acum dupa 4 sapt de lucru la ea....si nu vad prea multi sa-i dea de cap:D
|
Celica VS 318 118cp
Io:shock: Celica 105cp VS Audi A4 163cp El:???:,m-am tinut bine asta e ideea:lol: Cam atat momentan:???: |
Ai pierdut cu Audi? :( Sincer imi pare rau.
|
Quote:
|
tu vs opel vectra A SFI.... Vectra...asta ai uitat sa zici :D :lol: (acum o sapt. ) :P :)
|
Quote:
Asa si cu Audi de aseara,proprietaru conducea cand sa dat cu mine si l-am facut de vreo 2-3 ori,pe a3a venea dupa mine,la sfarsitu lu` a3a Si cand s-au schimbat soferii sa schimbat si rezultatul,si anume a castigat el..oricum am stat foarte aproape de el:lol:..are ceva vlaga "balana":lol::lol::lol: |
balana,oachesa.....cum vrei tu...trage nebuna :P :))
|
M-am dat cu un Mercedes C200 Kompressor 1.8i 163cp cutie automata,1500kg,si m-a dat:???:.la fel ca Audi,am stat langa el:???:
|
Cauta si tu d-astia mai pana in 150 de cai......nu are nici un rost sa te dai cu masini muult mai puternice...si bieninteles nici cu masini mult prea slabe....deci iti alegi o plaja intre 130 si 150....parerea mea...nu da-ti cu pietre
|
Quote:
Cu masini mai slabe nu m-am dat niciodata,poate doar 1-2 dati,si asta doar ca au insistat prea mult..in rest numai cu masini mai mari :???: |
Quote:
Ma eu nu am insistat prea mult :-P, da nu aveam cu cine reaqu sa ma dau atunci, u erai cel mai mic si ma ofticam sa stau pe margine sa vad cu va dati :-P. Oricum tare a mai fost atunci :rolleyes:, nu mai aveu tiristii loc pe centura de noi :twisted:. Bafta la "spart creierii" :D |
Io Vs Polo 100 sau 110cp..
Io:-) Io Vs 318i again 116cp Me8) Si Moa Vs Octavia 180-190cp Not me:lol::lol: Asta a fost de distractie putin:shock: Cam atat..:???: |
Kidu cu un Golf 5 2.0 TDI vrei sa incerci? [masina nu e stock]
|
ce i asta mai frate ? 2.0 tdi bate si 1.8 T pe passat.
e diferenta mult prea mare. si mai ales, ca masina ta nu e stock vezi ca era putin mai jos un tip cu un bravo de 150 de cai, ala i de tine. |
Bate Passatu?:???:Plm si 4 bani:lol:,ma il incerc cu toate ca sunt constient ca ma bate..oricum nu stiu de ce vrei tu sa incerci cu mine pentru ca sunt cu mult sub nivelul tau:???:,dar incercam sa vedem;)
Vrei diseara?Vad ca esti din IF,daca vii in Buc in seara asta lasa-mi un pvt aici..sau mai bine iti las io nr meu pe pvt si ma suni...:rolleyes2 Aoleu,acu am recitit,nu e nici stock:???:,deci cat 170cp are?:lol::lol::lol:..nu,renunt ca nu e de mine,chiar nu are rost;),oricum iti las nr si suna-ma daca vrei ca iti gasesc oponenti pt caii tai;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning