![]() |
Re: Renault R12 Gordini
1 Attachment(s)
OK ieri seara "The beast" dormea la dansa in barlog! :D
|
:D ati ajuns sa spionati omul ? daca afla si asta pune paznic la masina hahaha si el nebun si nici voi prea departe ca ai dati atentie , ignorati-l .
|
Quote:
|
al cui e ala ?
ce e cu el ? |
Este AG 12 GOR, iar cealalata nu prea stiu ce e, banuiesc ca un R 18!
|
Quote:
oricum cam asta ar fi garajul visurilor oricarui pasionat....eu mas multumi cu curtea si garajul :)) |
yap .. e un r18 :D de ala nu stie nimeni nimic?:(
|
Chiar nu stiu dc criticati asa de mult masina.Din cate ati spus sunt doar 2 in toata tara....gandati-va sa aveti o asa masina, este visul oricarui pasionat.
La ce curte si ce gard are nu prea cred ca o duce greu financiar deci motorul se poate face relativ usor....probleme ar fi la tabla unde este mai greu....oricum este o bijuterie:D |
poate o tine la un vecin in garaj :D
|
1 Attachment(s)
mosu are peste 70 de ani
este cel cu flanea de training inchis la culuare |
Nea Nicule....sau cn il cunoaste transmitetii ca majina aia......cand merge zici ca e locomotiva....... eu stau (la tara) prin Babeni si am vazut deseori dacia asta..... ea e frumoasa...... si ca proprietar si la varsta dansului.....ar trebuii sa cunoasca faptul ca un renaul-dacie.... ca sa isi pastreze originalitatea..... totul ar trebui sa fie facut din alama....evazari......si toate alea......nu coca de chit.si vedeau in pozele anterioare...cum e dat chitu pe ea zici ca e cu cartela telefonica.......in fine treaba lui invidios mosu:))) si la ce figura are......imi dau seama ca e un om insemnat de ceausescu......si acum.sa ma laud si eu cu fosta dacie.....cu piese de frantuzoaica.pe ea.....din 77' acum zace pe la unchimiu undeva la tara ...... de vanzare nu e cu siguranta....
|
3 Attachment(s)
Vineri a avut loc startul in Raidul Marii Negre, eveniment organizat de RCR pe traseul Bucuresti Balcic. Tot vineri, AG 12 GOR se intorcea spre casa pe platforma.. nereusind sa ajunga la destinatie, cel mai probabil din motive tehnice :sad:
Ce bine arata bestia :lol: |
Merge de 2 ori pe an, si atunci se strica. Cam trist!
|
Quote:
|
Parerea mea e ca nu ar trebui sa postezi inainte sa inveti sa faci analiza pe text! Tu vorbesti de ceva ce s-a intamplat in aprilie iar eu aratam ce s-a intamplat vineri!! Masina a plecat pe A2 spre Bulgaria dar dupa cateva demonstratii de putere pe autostrada, a inceput sa-i bata motorul si in aceeasi seara s-a intors pe platforma. Si nu am zis-o cu rautate ci chiar imi pare rau ca nu a reusit sa termine Raidul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning