![]() |
Re: Grecu is back... with a GT-R
Quote:
EVIDENT TOT 4X4 !!!!!!!! |
Quote:
ma bucur ca sunt in romania { theo } |
ok baiatu cu GT-R te tine o cursa adevarata pe A2?
|
adresa pt dyno-ul 4x4 ? pm te rog daca nu vrei sa scrii aici
|
1 Attachment(s)
@mrnej:
da-mi te rog mai multe detalii pe forum sau pe telefon (ex: masina ). stii ca imi place sa alerg, chiar daca castig sau pierd :)))) dar de obicei castig (joke) :))). Astept vesti curand. @elspa: adresa dyno-ului o poti vedea in fisierul atasat. pentru a ajunge la noi mergi pe Soseaua Pipera Tunari dinspre OMV Pipera spre Erou Iancu Nicolae, in dreptul BancPost-ului faci la dreapta, mergi pana in capat unde faci iar dreapta si imediat stanga. Pe a treia strada la dreapta ne gasesti pe noi. Ca reper, pe stalpul din coltul strazii noastre o sa vezi o caseta mica luminoasa. Pentru mai multe detalii apelati: Theo - 0726 18 88 73 Razvan - 0730 36 37 38 |
ok u ce masina folosesti ? sa stiu cu ce vin :-)
unde vrei u ne intalnim. un sfat pe A2 pe la km 100 in sus akolo asfaltu e bun langa B nu e asa de grozav masina mea e un Bentley continental gt Speed . stock . te astept cu un pm |
ma dau io cu tine.. din mers, de pe loc, pe A2, pe macadam :)
da-mi un pm. |
astazzi masuram gtr-ul ......:D:D:D..........raspunsul o sa-l aflam dupaamiaza
|
Ma dau si eu cu Gtr-ul asta! Sunt chiar curios!
|
Quote:
|
Quote:
|
raspunsul.......
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
DRAGI PRIETENI
Avem onoarea a va informa ca EXELIXIS MOTORSPORT SRL este patener cu : RBN CAR PERFORMANCE ,PIASINI ENGINEERING ,DYNOTECH ,DP PRODUCTS , SSP PRODUCTS , DODSON MOTORSPORT ,GTC23 ENGLANG , V-TECH, pana in acest moment . In urmatoarele fotografii va vom prezenta ce componente pt NISSAN GTR-R35 vor fi instalate pe masina companiei si deasemenea mai sunt in stock si pentru clienti interesati de acest upgrade. Daca pana in acest moment masina are 683 cai targetul nostru este de 850 cai si va vom informa despre modificari atasand poze si detalii . |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
- Copyright 2026 4Tuning