![]() |
Re: E30 - Sgm
nu, este unul identic.
|
10 Attachment(s)
Am montat shortshift. In pozele atasate se observa punctul mort, treapta 1 si treapta 2.
Poze cu restul de piese care le-am adunat. Majoritatea sunt cumparate de pe ebay, aduse de colegul de forum ELSPA. Recomand, omul e foarte serios. Daca mai vrea cineva sa cumpere vreo piese de pe ebay, va sta la dispozitie la 0722340642 |
uite melcul :)
|
4 Attachment(s)
poze de azi
|
5 Attachment(s)
set-ul 2 de poze...
|
tiganule :))))
|
ai grija cand schimbi de acum sa nu agati ...eu cand am pus short shift greu m am obisnuit cu timpul intre punctu mort-viteza si corelat cu pedala de ambreaj ;)
bafta cu proiectu turbo :D |
M-am obisnuit . Este extrem de scurta miscarea acum.
|
e pe gaz masina
|
E pe benzina, Guritza!
|
robert avand in vedere ca de la 1 iulie se aplica noua taxa de inmatriculare , iti inmatriculezi masina pe numerele care au valoare in tara asta(B 34 SGM) :) ??
|
Depinde la ce norme de poluare o incadreaza. Deocamdata acest stat roman, care isi bate joc de cetateni, incadreaza E30-ul la non-euro, cu toate ca el este Euro 1 sau 2.
Daca o incadreaza la non-euro, e 3800 taxa la 2.5, mult prea mult |
pune-i un mot de tico...dai fuga la rar si aia e:)) sau de smart....il iei cu imprumut :))
|
la RAR cum se procedeaza ? pur si simplu se uita in catalog ( sau ce denumire o avea ) ... sau chiar iti testeaza gazul care iti iese pe evacuare ?
PS Bv pt aceasta masina |
Daca ar testa ar fi bine ... pui 2 catalizatoare si gata. :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning