![]() |
Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy
Felicitari!
Te-am vazut la TV, foarte tare. Bafta in continuare! |
8 Attachment(s)
Multumesc mult.Am mai capatat niste poze si le urc si pe astea...In legatura cu pragurile stiu ca este naspa,dar o sa bag sper toata masina la vopsit si atunci rezolv cu totul.Multa rugina nu are masina decat la praguri,si unde am indoit eu tablita aia la aripi sa nu imi mai atinga de cauciuc,in rest nu are mai deloc.
|
Asta da gratar! :lol:
|
Da,da :D e bun cand nu ai cu ce sa aprinzi gratarul :)
|
Dupa masina sa vand jantele cu gume de iarna/vara 10 mil neg.
Arcuri si amortizoare sport 4.5 mil negociabil. Se vinde scaunul cu centuri in 4 puncte,gata sa fie montat pe tico,cu sinele lui 4 milioane neg. Si ce ati mai vrea dupa ea sa va zic eu daca vind sau nu,capota,bara fata nu mai sunt ca e accidentata. Edit: se mai vinde toba de la intermediara in fata gata sa fie montata pe tico. aruncatorul de flacari tot asa gata sa fie montat pe tico |
Semnalizarile clare mai sunt intregi? Le vreau eu daca da astept un PM. Si ce becuri ai in triplele spate?
|
Cobra...flame kitu nu il dai separat?? cumva...sa il pot pune eu pe seicento :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Jantele de Tico/Matiz,se potrivesc fara nici o modificare.Dimensiunea 13",114,3 si cauciucuri de vara si iarna 155.65.13.Pret 10 Milioane negociabil.
Toba sport.Se da jos de la imbinarea de la mijloc(intermediara)si se prinde in surburile originale ale masinii,are si finala. 2.5milioane negociabil. Scaun sport,rosu cu centuri in patru puncte.pret 3 milioane. Suspensie sport,Tico/Matiz.Arcuri rosii,amortizoare ft. tari.Masina este foarte rigida.4.5 milioane negociabil. Aruncator de flacari,complet doar sa fie montat pe masina,are modulul,firele,fisele,bobina de inductie,bujia.Alea care se vind pe piata la 100 de euro vine goala,decat cu modul.Pret 3 milioane. Filtru sport,cu tubulatura de inox,doar sa dai pe cel vechi jos si sa il pui pe asta.2 milioane Stopuri clare spate,turometru,semnale clare fata. 0748 214 228 Cristi Ploiesti |
Cu cat dai turometrul ?
|
50 ron.
|
Aruncator flacari 2 milioane fix.
Filtru sport cu tubulatura de inox 1 milion fix. Toba 2 milioane fix Restul acelasi preturi. |
vinzi doar tubulatura ? ma intereseaza
|
ti-ai reparat masina ? te-am vazut astazi prin bariera si parca arata bine,dar nu iti ardea farul din dreapta si stopul din stanga...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning