![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
Quote:
Poate trebuie sa fac ceva pt unul din voi sau pt comunitate dar macar spune-ti fratilor |
nu e vorba de hopuri sau alte chestii, dar pur si simplu nu stim de unde pana unde esti tu membru cd.... eu unu nu stiu.....la intalniri nu ai venit, .... ma rog, noi nu avem la cunostinta acest lucru........adica vreau sa spun ca multi pot spune ca sunt cutare membru sau participa la cutare actiuni fara a avea nimic in comun cu vro ceva... vrei sa fii membru cd? nici o problema....dovedeste doar ca meriti
|
Ok Razvane. Doar ca te rog sa-mi spui ce trebuie sa fac, in afara de faptu de a veni la intalniri. Poti sa-mi dai un pm:arrow:
|
nu trebuie sa-ti spun eu ce sa faci sau sa nu faci, ca doar esti baiat mare......
|
Domnul AxelSS..noi nu ne cunoastem...si nush cine te cunoaste inafara de 2 ,3 membrii din aceasta comunitate ...noi ne intalnim destul de des ...iar tu ori nu ai aflat ori nu ai avut timp sa participi ..:) citeste acest topic si vei afla ce si cum trebuie sa faci k sa fii acceptat....
Nush ce si cum a postat Crys k eu nu gasesc ce a scris el acolo ..:-?? oricum ...nu te cunoastem deci nu exista nici un hop si nu iti inchide nimeni usile ...pur si simplu nu jtim cine ejti ??? |
Quote:
|
AxelSS ..momentan imi conduc soarta la o moarte sigura ...si in rest mai nimic ...:)
Intalnirile de Club se fac in ziua de Duminica dupa orele 8 :) depinde ...lasami in PM un numar de tel sau dak vrei sa vb ai idul meu de mess...nu cred k mai e nevoie sa il scriu ...vezi de unde sa il iei :) |
Quote:
Inainte de a da un joing la un Club de pe aici, ar trebui sa te consulti cu membrii "care este". Eu unu asa am facut. La prima intalnire a aceste comunitati pe care am organizat`o pe 21 Ianurie 2006 (deja au trecut 2 ani...maaaaaaaaamaaaaaaa am avut niste discutii cu Alex (cu Leonu), cu Stefan si La Misto (vad ca nu mai posteaza pe aici) si atunci am fost primit in Club alaturi de Kazimir (KZY-Cielo).Deci...Daca Presedintele si VicePresedintele nu au nimic...8) Aaaaa..si am primit si 2 stickere pe care le pastram pt viitoarea masina...ca atunci eram pieton ! (da nu au fost gratis :lol:) |
Sa povestesc si eu cum a fost la inceput dak tot ati inceput :) ...in urma cu vreo 3 ani cand am inceput sa postez si eu pe 4tuning ..am postat si eu pe comunitatea Suceava ( eu fiind originar din SV ) ..apoi Domnul Stefan Ciocoiu ma invitat ( prin intermediul forumului ..pt k altfel nu avea cum si nu jtia nimeni de existentza clubului ) la reprezentantza Toyota unde lucra el atunci unde am stat de vorba ...si unde mia zis k pot participa la proaspat inceputele intalniri pe atunci la ora X locul Y ..:) si ..am ajuns si eu .,..am stat de vb cu oamenii de acolo :) nu mia dat nimeni in cap ..a trebuit doar sa intreb si sa vad ce si cum trebuie sa fac ..acu 3 ani ..nici nu se jtia prea multe de clubul CD ..mai mult de atat nici nu era facut vreun topic pe acest forum cum k Crazy Drivers ar fi vreun club ..deci ...AxelSS...sa ma fac inteles ...discuta ...socializeaza .,..nu da nimeni in cap ..:) sa nu crezi k tragem lumea cu fortza :) trebuie sa vrei ;) multa bafta si sper sa ne vedem ;)
|
lx... c vremuri frumoase au fost pe la sv :(( pakt ca nu mai sunt si sv e in hibernare completa ;))
|
Lasa Madaline ... acum ...lumea trece printro perioada grea ...se jtie ..dar ..ne vom intoarce ...tot ce trebuie e sa ramanem unitzi ....eu asta am invatzat de 3 ani incoace ...dak ramai unit si nu iti pierzi increderea totul merge bine :) ...
|
Quote:
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin si Cosmin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9...scuzati greseala :D |
Haallooo stai asa ca eu sunt strain de o "cestie"!!! Duminica la ora 21.00 P.M. huuundeeeeeeeeeee?
|
Suni si afli ..nu avem loc stabil...:) ai numarul nostru ..al meu ...al lui Cristi ...Razvan ..:) ..;))si stii unde ne gasesti
|
Pe tine am sa te urechesc!Ca ai zis ca vii ... si nu ai mai venit! Am sa te tin minte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning