![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
1 Attachment(s)
Exista la scara 1/18 facuta de Welly ... mai mici nu stiu! :???:
|
Hmmm, da, este modelul pe care il caut. Pacat ca e 1/18, din pacate nu stiu daca se face sa scari mai mici (am auzit ca l-ar face Jada la 1/24, e adevarat?:???:)
Multumesc oricum :-) |
Am observat recent ca , cateva persoane au niste figurine pentru machete , se unde as putea achizitona ? Dar sa fie ...pentru auto ?
Multumesc |
http://www.autoart.ro/pd-1630312096.htm?categoryId=29 greu e :rolleyes2
|
Sau de afara... un nene schumi de la PMA ar sta bine langa bolizi,nu ? :lol:
|
Mi se pare mie sau in ultimul timp au aparut multi "colectionari" de pe okazii ? Nu de alta dar am vazut cam multe threaduri cu machete la vanzare la preturi "mokaaaa" :twisted: :evil:
|
Quote:
Nu ...nu este greu ;) pentru cei care cunosc si au mai achizitionat / interesat de ele ;) gen :-) ms oricum |
Cam pe la ce pret se invarte R12 Monte Carlo rally?:D
|
A coandat cineva de la www.machete.ro ?
|
Am o mica intrebare , stiti ceva de machete de golf 2 .... eu am gasit de la hot wheels , micuta de tot cred ca e 1/72 dar era numai la set de 5 masinute vw si nam vrut sa iau tot setul ? Stiti unde pot gasi sau are cineva ?
|
Quote:
|
Arunca un ochi pe topicul in care se dau comenzi de pe modelcarworld. Exista pe site-ul lor un model de Golf 2 1:24 facut de Fabbri parca.
|
Nu mai zice nimeni nimic de ideea cu "machetele saptamanii". Mie mi se pare foarte interesanta. Ma asteptam aici sa fie argumente despre machetele din saptamana aceasta, sa dam sugestii pt. machetele de sapt viitoare, dar din pacate nimic:cry:
|
S-a facut thread separat ...
|
Stiu, dar e inchis si numai voi, moderii, puteti posta acolo :lol: Si plus de asta ia uite ce a zis Manu:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning