![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Quote:
|
prenume:Ana-Maria
nick name:gangsta girl from PTM(stiu e cam lung):-) data nasterii:15 iunie 1990 hobby-uri:masinile,motoarele,viteza,baschetu',rap-ul si ...... baietzii oras:Bucuresti |
Porecla : DJ
Prenume : Victor ( Wiky ) Data cand ma facut mama : 08.08.1987 Hobby : Muzica ( in special melodiile cu bass , house , dance etc. ) , IT-u , Virtual Tuning , Fete .... Oras : VN / B |
1 Attachment(s)
Prenume :cezar
Ocupatia:Functionar public Nascut la:13.02.1977 Dorohoi, Masini:Mondeo 2001,in curs de modificare Motor:Yamaha Diversion 600 cmc,61 horse power:D HobbY:masini,motoare,tuning, |
1 Attachment(s)
Nume: Costa
Prenume: Bogdan Data nasterii: 24.07.1984 Masina: Dacia '97...urmeaza ceva mai de Doamne'ajuta :) Ocupatie: -Student anu IV ; -Lucrez in "industria de Automotive HD" :twisted: Hobby-uri: Orice tzine de masina si femei :D ..era sa uit 4Tuning.RO ;) |
Nume:-----
Prenume:Alexandru(aleks,alexutz,dadu) data nasteri: 02.06.1990 Masina: e motor:)) aprilia rs 125( in curs de modificare ) oras:buc hobby:MOTOARE,masini,tuning,trabucuri cubaneze,bauturi fine:))=)) si nu in ultimu rand FEMEI(nu fete) FEMEI |
Prenume: Anca
Data nasterii: 19 august--> sa-mi spunetzi la moolti ani Porecla: Kat Orash: tulcea Hobby: Masini,moto ,sporturi extreme,imi place sa profit de fiecare clipa :P |
Mama ma striga Alex. Prieteni Ciochy!
Ma tot mut asa ca nu sunt nici de aici nici de dincolo. Momentan din Pitesti. Student Inginerie Electrica. Si sunt electrician Next Automobile Toyota Pitesti. "Nu imi plac pc.-urile im plac masinile nu vorbesc despre multe dar ma dau cu multe(masini)!" Cam atat despre mine. By |
Nume> XXX
Prenume> Vlad Porecla> Magu Data nasteri> 01.06.1989 Varsta> 17 ani Masini> VW Passat Locatie> Mogosoaia Ocupatie> Kamikaze Hobby> aproape orice |
Nume: Popescu
Prenume: Aaron Nickname: AaronNel Data nasterii: 03-12-1989 Ocupatie: elev Masina: bicicleta :)(in primavara scuter:P) Hobby-uri: masini, internet, fete :)) |
Prenume: Ovidiu
Data nasterii: 29.03.1987 Ocupatie: student la ISE in Timişoara Masina: Logan Laureate 1.4...aproape stock Hobby-uri: masinile in primu rand...femeile..si tuningul... |
Nume: Chiculita
Prenume: Marcel NickName: Alkatraz Data Nasterii: 10 Septembire 1990 Ocupatie: Elev Locatie: Galati Masina: Nu am una a mea! Hobby-uri: Masini, Basket, Arme, Desen. Vreti mai mult???:D |
Nume:Alin
Prenume: Botis Porecla: KOS (KOS'u) Data nasterii: 13.08.1985 Ocupatie: Reprezentant vanzari Masina: japoneza ...inca ma documentez inainte de a lua o masina (low buget) Hobby-uri:sporturi cu motor, fotbal, drifting mai nou |
1 Attachment(s)
Nume : XXX
Prenume : Maryuk Porecla : Magos, M-K Varsta : 19 Masini : :-s... 1310... foarte curata as putea zice... :D in curs de "renovare" Ocupatie : Studenta'n Cantemir Oras : Bucuresti Hobbyuri : Masinile si karting'ul... si nu in ult rand muzica.. :D |
Prenume : Dragos
Nick : dra sau sunshine Data nasterii: 12.06.1987 Ocupatie : frecator de menta ,aaa pardon student la Mecatronica si Robotica Oras : Brasov Masina : fascinanta 1310 .. pe cale sa dispara din peisaj ;) Hobby : electronica , fetele si binenteles masinile |
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning