![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
4000 de euro cu tot cu avansul maica-sii de 50% la logan...
|
omu poate a bagat 4000euro in ea daca le-am prostit baietii cu piese made in Japan si manopera de 5 ori mai scumpa.
|
chiar ca minte, cum sa bagi 4.000 in ea? cand are toate alea din vitan. :D Am vazut masina si mi se pare oribila. :D
|
hai bai ca e frumoasa dacia ... NOOOOT :)
cu dreacu sa bagi 4000e in ea ??? n-a bagat nici macar 40.000.000 in ea ... daramite 4000 e... ce oameni frateeeee |
hmm ... nush` ... mie imi place bordu` de bmw .. :D
in rest nu e cine stie ce ... |
omu zicea ca a duso la un garaj si a preparato! si a bagat 4.000 euro mancati-as p.u.l.a ta cu 4000 faci ceva calumea pe o masina mai alea pe dacie! Habar nu aveam la ce garaj a duso!! Vitan Kitch Tuning cred ca asa se numea
|
bha nu e ala in rosu proprietarul dacii stati linistiti!! eu sunt !
|
poate e un lup in piele de oaie ... :D
motor schimbat ... cutie de viteze ... si din astea ... o fi bagat el ceva bani in ea ... da` nu atata ... |
in cat timp face 10 metri? :):):)
|
am vazut azi un golf II cu bara fata de solenza pusa pe spate la golf :shock: cam ciudat....:?
n-am reusit insa sa-i trag o poza :( |
La 4000 Eur facea super masina din DACIE ... cred ca a bagat 4000 Bani in EA frate .... dar a incurcat valutele ( deci 4000 Bani nu de ROn atentie !! ) :lol: ...
La REMAT ii da pe ea 30 mil sa ia un Logan in RATE ... cica vrea pe ea 1800 Eur ( o da si nu mai conteaza banii si pasiunea care i-a bagat in ea ) :lol: ... Deci WHAT THE FUCK IS THAT !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
e super oferta
bagi 4000 ... de abureli si o dai apoi cu 1800 adik vrei s-o dai, k tre sa mai gasesti si cumparator :D:D:D |
poate vroia sa spuna 400 euro, nu 4000 :D
|
sau chiar 40 =)) oricum daramata masina :D
|
o vad zi de zi, si toate lumea din ratb zice cate ceva despre ea. Mai sunt unii care o admira, dar majoritatea rad. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning