![]() |
Re: Masini de gagici
asa stiu si eu exemple... de ambele parti..dar mi se pare aiurea sa vad ca se sutine ca toate femeile sunt capabile de a conduce tot felul de masini.
eu am tupeu sa fac un test: 10 baieti luati la intamplare, 10 fete, un Evo 9 de grupa N si un drum: Poaina Bv-Brasov. contra cronometru..... sau facem altceva..uite mai usor aplicabil. hai 10 cu 10 la AMCKart. vedem ce si cum.... barbat in kart care sa rupa cronometru am vazut,..fata...nu am avzut. desi stiu ca sunt. eu personal provoc in asa test persoanele care tot sustin ideile alea de mai sus...! hai sa lasam vorbele pt copii tastaturisti, hai sa trecem la fapte ! |
Eu cred ca mi-a zgariat masina o idioata azi.
Pentru ca pare insistenta prosteasca cum e vopseaua zgariata pe usa. |
Quote:
cat despre femei care nu stiu sa conduca sunt 60% din soferite... ca sunt si barbati care mai bine merg cu RATB`ul decat cu masina asta e partea a 2`a... si cum a zis si Clauditza "femeile care se descurca bine in trafic nu sunt observate" ;) :peace: |
Quote:
Dar daca luam 10 barbati "de pe strada", respectiv 10 femei (asta ca sa nu stim de ce sunt in stare, si rezultatul sa fie obiectiv) va iesi ceva in genul urmator: -6-7 barbati vor scoate timp bun (dat fiind spiritul si agilitatea lor la volan), restul ori dau in gropi ori ajung decent la finish. -3-4 femei vor scoate timp bun, poate mai bun decat cei 3-4 barbati cu rezultate modeste dar SLABE sanse sa se incadreze pe primele locuri. Daca nimeresti soferite mai bune probabil 1-2 vor avea cateva sanse.... totul depinde de soferii pe care ii alegi. Dar sunt sigura ca e un sondaj inutil.... pentru ca stim cu totii care e ponderea.;) |
pai asta vroiam si eu sa zic. corect. dar mor cand vad ca unii sustin asa sus si tare sexul pe care il reprezinta..si cand li se spune ca sa nu mai sara de spate in sus.... se zice ca am fitze...
|
Pentru ca exista inca acel orgoliu pentru sexul de care apartii....:chick:
Asa sustineam si eu pana sa ma avant in traficul zilnic... ma atacam pentru ca barbatii subestimeaza puterea noastra de a ne descurca.:raving: Am avut dreptate, dar in privinta mea ... si o spun fara nici o urma de modestie. Degeaba tin eu partea femeilor doar pentru ca ma numar printre ele. Nu pot inchide ochii la toate tutele din trafic (si sunt de multe categorii). Desigur ca sunt si barbati care fac gafe ... dar despre asta am mai vorbit in posturi anterioare. :bat: Sunt de parere ca nu tot ce are fund si sani trebuie sa ia permisul ... ;) Se stie ca femeile obtin mai usor permisul fiindca politistii merg pe ideea ca sunt mai prudente. Dar pana la urma totul tine de bun simt in trafic: "esti prost? stai pe banda ta!" :punch: |
Quote:
Dar cele care conudc zilnic zeci de km daca nu saptamanal sute de km trebuie "sa suporte" criticele facute de catre barbati ca vai domne` nu`i condusul pt femei:rolleyes2 n`o fi dar asta e...sunt cateva care au demonstrat contrariul:peace: |
:)))) f tare..cate dreptate ai, clauditza
oriocum, de multe ori ..o femeie care merge prea prudent...mergea incet si incurca circulatia f rau. Sasha, stii f bine ca de cate ori zicea cineva..de femei la volan...din generalizare tu limitai exemplu la tine. si asta nu e bine. tu stii sa conduci..ok..dar sunt multe care nu. si cand ziceai cineva ca unele masini nu sunt de fete...nu s erefera la cazuri particulare ;) |
Daca asa e ea invatata sa conduca,sta crispata la volan... se uita de 732819 de ori in oglinzi si de sarbatori schimba in a 4`a... mai bine o lasi asa...decat invers sa mearga cat de cat cu viteza si cand greseste nu recunoaste ca sunt si din astea:no:
|
Quote:
|
eu asa am inteles din discutia de aici:
https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici/page-17.html mai ales din postul de aici https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=253 |
Quote:
|
Quote:
Totusi sunt exceptii(foarte rare) care intaresc regula. De exemplu stiu o persoana care ma bate de ma zvanta pe circuitul respectiv si acum 3 ani detineam recordul pe tur parcurs(inca nu cred ca a fost batut :D). Si nu ma bate neaparat ca ar pilota mai bine ca mine ci datorita diferentei de 40+Kg in favoarea ei. In mod normal la prima experienta pe circuitul respectiv ar trebui sa fie fetele in avantaj datorita greutatii dar nu se intampla asa pentru ca se compenseaza cu "nepriceperea" lor si faptul ca nu au forta sa traga de cart in viraje. Sa ma anuntati cand treceti la fapte sa ma prezint si eu. :D Si ca sa ma refer si la subiectul topicului, eu pana acum am intalnit o singura femeie care sa stie sa conduca si cu care ma simteam in siguranta pe scaunul din dreapta. Restul: catastrofe. |
iar o dam in cazuri particulare? sau e prea greu cuvantul "generalizare" pt unii?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning