![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Bai Insane rzw ........ scrie mare si citetz
Quote:
omu vrea sa culeaga info de la lume .. sa vada mai multe optiuni .... si vii tu repede sa dai peste nas la toata lumea ... ca ce smeker te crezi tu ... daca nu ai nimica de zis interesant .. ..,,de park ar conta ce zici tu .. conteaza ce zice omul a cui e toppicul ..... si daca chiar nu stii sa citesti iti arat si poza cu stopurile la care ma refereamm...... |
Quote:
|
Quote:
|
horia.. bafta cu masina.. astept inca o liniutza cand o fi uscat pe jos.. sa iti mai vad odata curu cum se indeparteaza d mine :)
|
Quote:
Daca vroiam stopuri din astea imi puneam de foarte multa vreme, stopurile care le am in acest moment pe masina mi se par destul de OK si la locul lor. Eu zic ca masina a evoluat destul de bine si va mai evolua, dar totul se face in timp. Si daca tot veni vorba de modificari aduse masinii, am schimbat nasul cu unul tip M. Masina urmeaza sa plece la tapitat. In cel mai scurt timp deasemenea imi voi schimba franele cu unele de la EBC PERFORMANCE BRAKES, voi opta mai mult ca sigur pentru placute GREEN STUFF sau RED STUFF, care sincer nu se compara cu nimic de pe piata romaneasca. PS/ Cand am zis ca vreau idei, m-am referit la idei bune, nu la altele mai proaste. In materie de tuning exterior, crede-ma ca stiu toate accesoriile posibile si imposibile pentru o masina, deoarece comercializez elemente tuning. |
Quote:
|
si eu te iubesc:)))
|
bine bine ai mai schimbat cate ceva dar pisa de rezistenta nu o vad pe lista...
|
Quote:
Cat despre masina, are foarte multe minusuri pana la plusuri. Jantele + anvelop, folia de pe masina cu bule, farurile care n-au nici o treaba si nu le inteleg scopul, bandourile laterale care nu completeaza pachetul M, bandourile de pe bari si difuseru spate care ar trebui facute negru mat, sita bara fata, portbagajul astupat. Bineinteles, multe din lucrurile de aici nu o sa le inteleaga cineva care este paralel cu ce inseamna BMW si modificare/personalizarea unuia. |
cum arata nasul ala tip M ??
|
Sunt mai late, oricum arata marfa :)
|
16 Attachment(s)
Quote:
stii ca am mai vorbit noi odata:) nu te inteleg:-? la exterior arata bine :) nu te lua dupa altii:) Rotrex C30-94 trim supercharger |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning