![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
Alte idei???sunt dispus sa dau cu banu numai sa-mi placa :D:lol:
|
mai merge sa`ti faci rama farurilor neagra. asta daca nu te deranjeaza sa`ti desfaci farul
|
Rama farurilor???la anume te referi ca nu-mi dau seama??:rolleyes2
|
margine...adica totu in afar de oglinda.. ;)
|
3 Attachment(s)
poate te ajuta sa iti faci o idee sper sa nu te superi :evil_laug
|
LOL... adik sa vopseasca sticla de la far? adin interioru farului?? OGLINDA??
|
1 Attachment(s)
prietene...adik maskatu...invata sa citesti cu atentie...pe urma posteaza. fara suparare. Cand si eu si TopSer postam "rama farului" "nu oglinda" "tot in afara de oglinda" numai tu stii cum intelegi vopsit oglinda. ma rog...de aia una vorbim si alta ne intelegem.
Arnold uite la ce ma refeream. nu e greu de realizat deloc. Succes :D |
topser a zis "margine...adica totu in afar de oglinda.." deci asta se intelege... poate voi va referiti sa vopseasca sticla.. cum e la stopuri la unele masini de tuning.. au vopsita sticla la stop sau au folie pe ea.. la asta va referiti?
later edit: am vazut poza... nu stiam ca la matiz e faru facut cum ati facut voi... am uitat.. daca nu am matiz deh.. deci gaura aia va referiti voi.. sau ce e :rolleyes2 |
Mersi pentru idei,arata interesant da nu se leaga politia sau ceva ca e vopsit???
Si cum anume as putea incepe ca ziceati ca nu e greu:rolleyes2 |
Imi place stopul asa ,ar fi suuuuper :-)
|
Cine imi aduce arcuri sport pentru matiz la pret bunnnnnnn:?::D
Astept oferte ....... |
nu te supara cum se pun 2 poze ca as vrea sa iti arat ce am facut virtual:D de plictiseala... la matizu meu
|
Pai atunci cand dai quote si raspunzi la un mesaj ,mai jos o sa gasesti manage attachments si acolo dai add la poze , dai incarca si gata :D
|
Re: Nou!!! Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
am si eu o intrebare pt spark 88 nu tia zis nimic politia despre filtru ala de aer ca am vazut ca scoate un zgomot mai puternic si frumos ce e adevarat fata de cel original
|
nu se ia politia de filtrul de aer :);de evacuare, da ;akolo se uita prima data;mai rar sub capota;si oricum nu cred ca este ilegal sa-ti pui un filtru sport;
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning