Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

Trixi 18-05-06 22:47

Re: Tipe la volan...

Multumesc frumos ptr invitatie...:) Vb cu Rockzana,vedem ce putem face.
Momentan cum n-am masina,m-i se pare un pic aiurea...iti zic sincer :) ,dar poate pun io mina pe una atunci...
So ,sper sa ne vedem!!!

daflyer_oradea 19-05-06 10:20

serios, eu am venit de multe ori cu taxiul, pana o sa am masina mea...mai este "cale" destul de lunga...
deci,va asteptam.
mai ales ca e vremea destul de naspa, si nu puteti merge la strand ;))
sper sa ne vedem, sa va cunoastem si noi...si voi pe noi., poate ca p unii dintre noi ii stiti deja, dar...mai sunt multi. eventual o sa va puteti asocia masina cu persoana...

Ariana 21-05-06 17:32

Eu inteleg ff bine punctu de vedere a lu' Trixi. N-am masina, n-am ce conduce, sa vin sa ma chiorasc asa numa, ca sa ma bag in seama si sa-mi rod unghiile k si eu vreau... Da o sa vin, mai la vara.

Ciky 22-05-06 23:41

da sa vii!:)

Ariana 26-05-06 11:20

Promit. Dupa sesiune. Poate-mi fac un tricou pe care scriu mare "Ariana", ca sa nu mai trebuiasca sa ma duc p la fiecare si sa va intreb care cine sunteti, ci sa veniti voi la mine. :) =))

SoundIdentity 26-05-06 21:53

Quote:

Originally Posted by Ariana
Eu inteleg ff bine punctu de vedere a lu' Trixi. N-am masina, n-am ce conduce, sa vin sa ma chiorasc asa numa, ca sa ma bag in seama si sa-mi rod unghiile k si eu vreau... Da o sa vin, mai la vara.

iti spun io realitatea!!!tzie si la trixi va e rusine de noi!!!!!:):):):):):)):):):)ioioioioioiiiiiiiiiiiii i!!!!!!

Trixi 27-05-06 08:58

... :) :) :)..pai,nici nu stiu,cui ii va fi rusine mai tare,daca trecem p-acolo..k isi convinsa,k nici Ariana nu are dc sa se rusineze...:) :) :)...
sorry,mingea o fo' mult prea inalta!!!

RocKzana 27-05-06 16:28

:woowoo: ... poate ne facem aparitzia pe acolo... oricum .. noua ne mai trebuie doar mashina.. ca femei SUNTEM :D

BH-15-RIC 27-05-06 21:56

Quote:

Originally Posted by Ariana
Promit. Dupa sesiune. Poate-mi fac un tricou pe care scriu mare "Ariana", ca sa nu mai trebuiasca sa ma duc p la fiecare si sa va intreb care cine sunteti, ci sa veniti voi la mine. :) =))

Ar fi mai simplu sa pui o poza si sigur te vor recunoaste toti lucru perfect valabil si pentru TRIXI.;)

valib 27-05-06 22:04

Ariana a pus o poza cu ea...pe pagina anterioara:)

SoundIdentity 27-05-06 23:17

Quote:

Originally Posted by RocKzana
:woowoo: ... poate ne facem aparitzia pe acolo... oricum .. noua ne mai trebuie doar mashina.. ca femei SUNTEM :D

:):):) hai mai in gluma:::folositiva feminitatea si aveti din start masini tuningate!!!!!:):):):)glumesc..........iiiiiiiiioo oooooooooiiiiiiiii ce primesc amu mai ales de la stiu io cine,,,,,,,,,,,,,,,:)

Trixi 28-05-06 12:20

1 Attachment(s)
Uite,ce idei ne da omu'!!!:D :D :D Fii si tu,te rog,mai explicit...cunosti tu pe cineva dispus de "negociieli"????Poate are cineva nevoie de o soferita,si ne angajam si noi ,p vreo masina tuningata...:D
Altfel,daca ai probleme cu cineva,spune,k te sustinem noi!!!;) Oare de la cine poti sa "primesti" tu???Ma faci curioasa...:D
Cit despre poza..iata,e singura despre care pot sa zic k e acceptabila.

Psycho 28-05-06 12:25

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea
mai , fetele, voi nu stiti sa veniti in parcare la heat vinerea?sa vedem si noi ce si cum...ca in fata tastaturii...e alta treaba :P
poate vinerea asta e vreme buna si ne onorati si p noi cu prezenta feminine...si poate va si cunoastem.

ashteptam cu interes poze :D ....

trixi poza de mai sus iti apartine ?!

Trixi 28-05-06 12:35

Psycho,bun venit p la noi!:D Opera asta de arta??:D :D :D Da,cam asta as fi eu...:D

LDPM 28-05-06 12:53

Trixi esti sotia lui Mumu ?

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning