Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Caut dragoste la prima vedere (https://forum.4tuning.ro/28-femei/541-caut-dragoste-prima-vedere.html)

TheSinner2 10-06-05 10:17

ce sabie ascutzita ai :))

iasi_drifter 10-06-05 10:54

dragostea trece si prin... sutien :lol:
cu cat are inima si sufletul mai mari cu atat mai bine :lol:

HyPnOsE_EyE 10-06-05 12:11

EvLSant0S wrote:
o intrebare am :
esti tipa din avatar ?

daca da , mie greu sa cred ... ca pan` acum n-ai gasit ...ce cauti : /
mi-e tare greu sa cred .. !

o ajut eu .. dar dupa bac

crezi?mai nu zic ,k nu exista dragoste la prima vedere.poate exista si cei care au avut parte de ea au fost norocosi.doar ca eu nu am intalnit-o.mi s-o intamplat de cateva ori sa vad pe unu si sa zic \"vai ce-mi place de el\"si sa ma tot gandesc la el dar dupaia cand ajungeam sa-l cunosc interesul meu fatza de el scadea mult.si daca inainte sa-l cunosc eu consideram ca e dragoste dupaia mi se parea doar o atractie ff mare si un interes deosebit de al cunoaste.de aceea zic \"chiar exista dragoste la prima vedere?\"....oricum postatzi ,poate ma facetzi sa-mi schimb parerea :)

iasi_drifter 10-06-05 13:08

cum zicea odata Mafia: \"N-o-mbata cu apa rece ca nu-i trece pana moare/ O sa zica ca te vrea pana soarele rasare\"

ZUZG7 10-06-05 14:02

Quote:

dragostea trece si prin... sutien
cu cat are inima si sufletul mai mari cu atat mai bine
Ai uitat niste locuri : portmoneu , cont in banca , intre urechi etc .

Sa fim seriosi : ori e dragoste , ori nu e . ( prima vedere , a 2-a clipire e relativ - daca este dragoste e din prima clipa )

Mr.Nice 10-06-05 17:11

O noua poveste incepe cu HYPNOSE EYE , parca semana putin povestea cu a lui Baby`, iar incepem sa salivam, toti?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

iasi_drifter 10-06-05 17:48

eu nu salivez. o fi avand un funduletz din ala de as musca din el si l-as mai... (cenzurat) ... dar tot nu e mare lucru. Oriunde te uiti vezi gagici misto numai trebuie sa deschizi ochii. Frumusetea e comuna trebuie numai sa nu lasi copacii sa te faca sa nu vezi padurea.
Ma lasa rece pozele pt. ca ii trebuie unei femei multe calitati sa ma impresioneze pe mine inclusiv legate de personalitate si mod de a gandi.
Era un studiu facut prin SUA in care se demonstra ca alea misto is proaste la pat si cam asa e. Iar alea nasoale is... nasoale.
Greu de gasit una cu toate calitatile.
Asa ca salivati voi eu nu-s asa usor de impresionat ;)

BlueEyes 10-06-05 17:58

hahahahahah ce post interesant ... dar u cu ce ai putea sa impresionezi ????

HyPnOsE_EyE 10-06-05 18:28

interesant.intr-adevar nu numai aspectul fizic canteaza.bine nu este nici de neglijat dar sunt alte lucruri mult mai importante care fac o femeie frumoasa.nimic nu dureaza o vesnicie iar frumusetzea fizica cu atat mai putzin. ahh si pozele nu au fost puse sa impresionez in felul acela...nu asta mi-a fost intentzia

iasi_drifter 10-06-05 19:28

Imi place reactia lui Hypnose; incep sa cred ca e simpatica

Iar BlueEyes:

cu tupeu, felul meu de a fi si faptul ca pot sa fac femeia sa innebuneasca de placere la pat ;)

nu ma mira ca ma ataci. te inteleg mai ales ca e plina lumea de insi de care-i numai gura. tu crezi ca ma dau mare si is arogant sau ca incerc sa impresionez pe careva si ma dau marele macho dar nu e cazul. nu asta e intentia. eu pur si simplu imi zic parerea.
daca aveam treaba cu vreuna de pe forumul asta nu ziceam nimic pt. ca acum mi-ati rezista numai ca sa-mi demonstrati ca nu va pot cuceri.
asa ca daca ti se pare ca zic ce zic ca sa impresionez pe vreuna stai linistita ca nu agat eu de pe forumuri.
mai stiu eu pe unele care in public ma atacau dar in particular ma... intelegi tu ;)
nu tin sa ma crezi sau sa aprobi ce spun dar cam e diferenta intre ce ziceti voi in public si ce faceti in particular ;)

RaveBoy 10-06-05 21:09

Interesant ..... hmmmmmm draguta fata ........ (Hypno etc.....)

Mr.Nice 11-06-05 07:21

By the way, ca mi-am adus aminte... Eram intr-o seara pe la niste prieteni si ne plictiseam frumos... tv era pe Fashion TV, si la un moment dat am vazut-o pe una , de am ramas blocat, nu mai puteam sa respir..

Era o brunet, bronzata, cu parul ondulat, ochi albastrii si la un moment dat era in mare si-si turna lapte de cocos pe ea frate....

Deci aia o sa ramane in memoria mea mult timp .... PREA TARE

PEACE
:peace:

Bytzu 11-06-05 18:56

moxxule..iar ne povestesti aventurile tale din baie??? :lol: :lol: :lol:

chestia cu dragostea la prima vedere e ca o himera...apare si nu e,dispare si te gandesti ca ar fi putut sa fie..prea rara sa fie adevarata

ideea e s-ti placa sa fii impreuna cu celalalt , sa te simti bine impreuna cu el(ea), totul e sa vrei...pt ca dc vrei sa-i gasesti nod in papura cuiva..ii gasesti oricum..totul tine de vointa ambilor..exact asa cum zic la biserica si la primarie...nu e tocmai o gluma ce zic ei acolo

tox 12-06-05 12:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Este... :D

care este...te rog frumos :peace: :peace:

zarathustra 13-06-05 23:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HyPnOsE_EyE\"
EvLSant0S wrote:
o intrebare am :
esti tipa din avatar ?

daca da , mie greu sa cred ... ca pan` acum n-ai gasit ...ce cauti : /
mi-e tare greu sa cred .. !

o ajut eu .. dar dupa bac

crezi?mai nu zic ,k nu exista dragoste la prima vedere.poate exista si cei care au avut parte de ea au fost norocosi.doar ca eu nu am intalnit-o.mi s-o intamplat de cateva ori sa vad pe unu si sa zic \"vai ce-mi place de el\"si sa ma tot gandesc la el dar dupaia cand ajungeam sa-l cunosc interesul meu fatza de el scadea mult.si daca inainte sa-l cunosc eu consideram ca e dragoste dupaia mi se parea doar o atractie ff mare si un interes deosebit de al cunoaste.de aceea zic \"chiar exista dragoste la prima vedere?\"....oricum postatzi ,poate ma facetzi sa-mi schimb parerea :)

dragoste la prima vedere.... hmmmm.... eu zic sa vii sa ma vezi poate iese ceva... daca nu mai trec de cateva ori prin fatza ta... :poke:

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning