![]() |
Re: E46 - 318i
1 Attachment(s)
Cred ca o sa las volanul si interiorul de piele pe alta data...din pacate :(
Astazi...datorita zapezii am fost nevoit sa imi incalt jantele de tabla cu cauciucuri de iarna....si in afara de asta,s-a dus si parbrizul,de la un mic punct s-a facut o fisura de aproape 1metru...alta cheltuiala Ca sa ma consolez..mi-am cumparat niste pedale+footrest |
Quote:
|
cat ai dat pe ale tale?
|
Quote:
|
ron sau euro ?
|
Quote:
|
Nu am dat nimic momentan....omul vrea 90 euro pe toate
Pune si tu o poza cu ale tale!te rog! |
suna la numarul asta 0764.709.399 si o sa le gasesti la un pret destul de atractiv.
|
ami place masina.exact pe gustu meu trantita,roti...dar am o obiectie referitor la prezoane.nu se poate sa le lasi rosi.negre sunt mult mai ok.
|
kox_24,,,merci frumos!
Am dat pedalele inapoi....erau f scumpe,am gasit in alta parte la jumatate din pret,in primavara o sa imi comand altele.MS BMnWA! Astazi mi-am comandat niste difuzoare ovale,ma apuc un pic de partea audio...m-am saturat de pocnitorile de fabrica Ground Zero GZHF 693 (gama Hydrogen) statie am deja,un Pyle QA4400II,4x125 rms (am inteles ca ar avea) urmeaza niste difuzoare pt usi...etc Sa mai traim pana atunci :) |
1 Attachment(s)
:) abia am facut si eu poza cu ale mele
Cum suna boxele GZ ? am si eu daca te interseaza o statia GZ si un woofer GZ noi nefolosite. |
Quote:
|
Astazi le-am comandat...sper sa se auda bine
Statie..am deja....subwoofer,nu cred ca mai vreau..Mai vb :) dolb....am mers cu seat-ul 2-3 zile si mi s-a redeschis "pofta" pt muzica.Am ascultat si pe la coby si pe la Savu....si asta a pus capac :) |
Tu stii cat de dor imi e mie de tubulet ? :( Asta e !...la urmatoarea masina, pun unul pe masura si nu-l mai dau jos ! :D
|
Cea mai ieftina oferta o gasiti la mine la semnatura :)).
-- Ontopic: Pe negru nu se gasesc pedale? Simple fara M. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning