Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

Claudiu_Vcc 29-09-07 18:40

re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers

Dumnezeu sa il ierte o legenda vie a lumii automobilismului si a curselor!! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE MICUTULE!!!!!!

Duruselu 29-09-07 18:41

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

ZanDer 29-09-07 18:42

Foarte tragic ... prea multi oameni mari se duc asa ...
DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE !

Raz6633 29-09-07 18:51

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 1124886)
raz probabil nu ai cunostiinte in domeniul primului ajutor dar ... la accidente este cel mai bine sa astepti salvarea,in cel mai rau caz sa opresti sangerarea locala...dar ca si la motociclisti unde in caz de accident ii poti fractura coloana daca dai casca jos (s-au intamplat cazuri unde motociclistul a murit din acest motiv) asa si la automobilisti...orice miscare ii poate fractura coloana sau ii poate inrautati situatia...asa a vrut Dumnezeu....RIP inca odata.

Nu era vorba de asta.... dar nu stiu... nu mi se pare uman... sa vad pe cineva suferind.. si eu sa scot mobilu, sa filmez... ORICAT de socant ar fi.... Oricum vorbele sunt de prisos, inca o data sa-i fie tarana usoara.

P.S. Nu degeaba a postat ce a postat in threadul "parastas de 40 de zile al GAM-ului" daca cititi veti intelege....

Carla 29-09-07 18:52

Dumnezeu sa te odihneasca Micutzule.....Nu imi vine sa cred...erai un om mult prea bun si aveai un suflet de milioane.Erai fratele meu mai mare...ai grija de tine acolo unde esti si...sa fi fericit sus acolo

shmen_dj 29-09-07 19:05

Nu am apucat sa il cunosc....dar din cate am vazut a fost un om de milioane....DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE...:cry2: :cry2: :cry2: ....UN FOARTE MARE PACAT....

xxdadixx 29-09-07 19:08

Dumnezeu sa-l ierte! Pacat.

JKV 29-09-07 19:11

11 Attachment(s)
Micutzu no. 1 !!!

Micutzule ai grija de tine, acolo unde esti!

Vallah 29-09-07 19:12

Doamne....

tng 29-09-07 19:14

acu am vazut reportaju de pe pro tv .... au folosit astia toate materialele puse de voi pe forum/youtube ... :evil:

SpeeDBreaker 29-09-07 19:15

Mda, protv..la ce te`astepti mai mult??nu sunt in stare sa faca un reportaj...:evil: R.I.P Micutzu`

-Caz- 29-09-07 19:15

A mai cazut o stea ... greu de crezut , dar adevarat . Condoleante familiei si prietenilor !

in jurul orei 22:30 aseara , am trecut pe Plevnei ... liniste si pace... pe la 01:00 am evitat Plevnei ( nu stiu de ce... dar am zis sa o iau o tura pe Kisseleff)...

-sper sa ajung in seara asta la Polivalenta !

In numele Suburbia Racing Club transmit sincere regrete familiei si "Dumnezeu sa-l ierte !"...

bmwm5 29-09-07 19:16

Dumnezeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace!De acolo din cer,sa ne ocroteasca pe toti...

sarmy_taxi 29-09-07 19:16

Dumnezeu Sal Odihneasca

DaNuTzU' 29-09-07 19:17

R.I.P. ... Condoleante familiei!

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning