![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
Nu daca termin Pontiacul ar fi a parta. i-am scris si lui Gratzian sa vedem ce zice si daca va convine si voua
|
Quote:
pfiuu frateeee..... patru ? nu vad care ar fi problema .... regula e ca putem sa participam cu cate masini vrem .... discutam ..... sa vedem ..... sa speram ca nu ai abuzat de calitate pentru cantitate .... e o regula nescrisa ..... nu faci masini la plesneala ca sa participi cu cat mai multe daca masinile sunt sub un nivel calitativ .... e posibil sa nu se accepte .... |
Asta i-am scris si lui Gratzian am lucrat mult si foarte atent la fiecare masina in parte am incercat sa nu omit nici un detaliu si am corectat greselile care l-am facut la concursurile trecute, in fine sper sa se vada la concurs munca pe care am depus-o
|
daca nu se face rabat la calitate, nu e o problema
ca sa fac iar o analogie, nici firmele nu au limita la cate masini expun, nu? |
Ce tare:lol:, ma intreb ce faceai daca aveam vreo 2,5 luni timp de lucru.Ne faceai si noua lucrarile:lol:. Las ca e bine asa, dar mai vroiam si eu pe cineva la animatie, numai eu ma bag acolo???
|
Quote:
nu esti "singuroa" ..... se pare ca la concursul asta vom fi mai putini....dar vor fi mai multe lucrari :D si cum o problema nu vine niciodata singura ... de luni in 2 saptamani nu mai am loc de munca .... SHIT.... asta e oi gasi eu unde sa dau cu sapa ... cel putin o sa am mai mult timp de max :))) |
particip si eu ....ma convins grigo.... :D ...si masina o am cam...50-60% deja :D...si arata super :D ....
|
e 4 dimineata ... :D am mai lucrat si azi la masina .... exteriorul e cam gata ... ma bag tare la interior :D .... rollchage, scaune, centuri, ceasuri .... etc .... mai am ceva de bagat ...
gata ma bag la somn |
am primit si eu coletul :) ms gratzian
p.s: incep sa tampesc...imi ia 6-7 ore la o randare cu niste setari mediocre :(( |
acu stii qm ma simteam io cand imi lua 10 ore ... :|
|
:)) da dar singura diferenta dintre noi e ca tu ai un comp cu mult mult peste al meu..pe cand eu am o rasnita si imi ia atata :lol:
|
udne e mha q mult peste al tau .. k mai da un render si moare ... vechi d 3 ani ... degaba am 2 gb ram daca nu am procesor pt render :|
|
hmmm
Ma gandeam daca la filmulete avem macar 4 participanti as da ca premiu un dual core |
as dori o lista cu participantii ca sa estimez numarul de panouri
pentru intreaga sectiune de virtual am rezervat o locatie "speciala". este important sa stiu cum o amenajez va rog sa luati in serios, deoarece in medie, am costuri de peste 65 de euro/participant fara calculul printurilor... numai de locatie... |
daca pana p 10 tre termiant masinile q tot q rendere ... i'm in :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning