![]() |
Re: Accidente in Neamt
4 Attachment(s)
un opel zafira s-a facut scrum in urma unui incendiu produs de un scurtcircuit :(
Attachment 695771Attachment 695772Attachment 695773Attachment 695774 |
In Neamt?....
|
da ...la caciulesti
|
nasoala treaba...rau de tot...
|
am vazut azi pe la 5-6 un BMW seria 6 negru busit :( prin fata la bcr cred ca-l ducea la reparat nu am apucat sa fac vreo poza
|
Din 3 care erau in piatra inseamna ca au mai ramas 2 pana va iesi din nou din service!
|
Aseara pe Fagetului ...accident ...un pieton pe trecere lovit de un micorbus de la transp in comun...si aruncat pe trotuar...azi dim era sange jos...mai mullte nu stiu...
|
Prea multe:sad:.....asi prefera sa fie pustiu topicul asta!
|
acum vreo cateva zile in fatza la sc nr 2 un tov cu un kymco de 125 a cazut jos...i-a iesit o copchila in fatza a franat (la vreo 70 la ora)si so dus :D jos..nu o patit nmk ...motoru so spart carena si semnalizarea...mai mult spaima:)
|
duminica pe la 5 dim, pe langa pensiunea condor, o masina arsa,pompieri, descarcerare, politie:( ;nu era salvare, cred ca plecase la spital....
|
accident ieri la gara, golf-u ala negru mat NT - ... - SUN... din auzite.. are cineva alte informatii
|
aveam un link ...da nu-l mai gasesc....un ziar local era
|
accident grav a fost si duminica..zona pod orion...in fata la dinasty.... am vazut k era o salvare si o masina de politie la fata locului... se faceau masuratori..care are detalii ..postati v rog
|
4 Attachment(s)
accidentul de la gara ...cu NT-- SUN .... poze ! :shock:
Attachment 717027Attachment 717028Attachment 717029Attachment 717030 |
am auzit si eu de la Shuriken de accidentul asta, cica celalat era de vina , nu SUN'ul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning