Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machete stock! (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/51570-machete-stock.html)

Trickz 23-11-07 18:08

Re: Modelism ..(stock)

exista exista..sa imi amintesc unde..ca vroiam eu pentru masina acum un an....

expres 23-11-07 18:11

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 1212627)
Din cate stiu eu....Symbol nu exista! Singurul loc in care s-ar putea sa gasesti este dealerul renault, cu toate ca nu cred ca au nici ei.

:(( si dak au aia la dealer nu cred k mi`o dau :)) nici pe bani multi :-< in fine :-j

EaGle 23-11-07 18:53

11 Attachment(s)
Si cum v-am promis, asta e Ferrariul meu:
Ferrari 250 Le Mans Berlinetta din 1960 fabricat parca in 1969; scara 1:12 !
Dupa cum vedeti masina e intr-o stare penibila:lol: :sad: . Am gasit-o intru-n garaj, aruncata pe acolo uitata de lume. Lipseste portbagajul ( am pus eu unu provizoriu de carton:lol: ). Avea si alte faruri sub cele normale, de fapt doar unu`, asa ca l-am dat jos si am pus eu altceva negru din intern :). Ca si afara, si inauntru lipsesc unele elemente:sad: , sper sa o re-aduc la viata :), are motor electric, cu 3 viteze radio-comandat :).
Ps:Am vopsit scrisul in relief sub masina cu un marker pe baza de vopsea ca sa se vada mai clar:) Dupa cum vedeti jos, masina este prima produsa :D (1).

expres 23-11-07 18:59

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1212782)
Dupa cum vedeti masina e intr-o stare penibila:lol: :sad: . Am gasit-o intru-n garaj, aruncata pe acolo uitata de lume. Lipseste portbagajul ( am pus eu unu provizoriu de carton:lol: ). Avea si alte faruri sub cele normale, de fapt doar unu`, asa ca l-am dat jos si am pus eu altceva negru din intern :). Ca si afara, si inauntru lipsesc unele elemente:sad: , sper sa o re-aduc la viata :), are motor electric, cu 3 viteze radio-comandat :).
Ps:Am vopsit scrisul in relief sub masina cu un marker pe baza de vopsea ca sa se vada mai clar:) Dupa cum vedeti jos, masina este prima produsa :D (1).

@ trickz: unde unde unde unde unde unde unde???

@ eagle: si , meravigliosa macchina ! grazie , hmm poti sa o pui si tu in alt loc ? pls adik q lumina mai alba nu galbuie , 10x si bafta!

Data viitoare da-i edit in limita de 5 minute, Eagle

central 23-11-07 19:23

37 Attachment(s)
sa va arat si eu cate ceva ce se deosebeste din toate este Cayenne-ul care e modificat cu praguri noi bari si o vopsea metalizata....va las pe voi sa comentati;)) scuzati claritatea dar unele au fost mai prafuite nu am apucat sa le pigulesc anu asta:oops:

tzutzu.2009 23-11-07 19:30

Quote:

Originally Posted by central (Post 1212843)
sa va arat si eu cate ceva ce se deosebeste din toate este Cayenne-ul care e modificat cu praguri noi bari si o vopsea metalizata....va las pe voi sa comentati;)) scuzati claritatea dar unele au fost mai prafuite nu am apucat sa le pigulesc anu asta:oops:

Foarte misto...

EaGle 23-11-07 22:06

2 Attachment(s)
Si niste poze racite cu photospul pentru expres :-)
Va rog frumos sa postati o masina sau maxim 2 pe zi. Asa avem cum sa intelegem caracteristicile machetei ;) ...de azi inainte nu vor mai fi tolerate modele modificate de voi pe acest topic. Aici puteti posta modelele modificate de voi https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58163-tuning-machete.html .;)

central 23-11-07 22:37

eu nu le am modificate atat ceyenne-ul care nu avea rost sa il postez separat (asta daca s-a facut referire la mine) deci nu am postat gresit:d

expres 23-11-07 23:05

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1213054)
Si niste poze racite cu photospul pentru expres :-)
Va rog frumos sa postati o masina sau maxim 2 pe zi. Asa avem cum sa intelegem caracteristicile machetei ;) ...de azi inainte nu vor mai fi tolerate modele modificate de voi pe acest topic. Aici puteti posta modelele modificate de voi https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=58163 .;)

vai dar nu trebuia :))) :oops: :oops: ms ^^

Reme 24-11-07 12:39

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 1211097)
Imi place subarul tau...e 1/24?

da 1:24 am uitat sea precizez

Reme 24-11-07 12:43

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1212446)
e super marfa , ai facut u ceva la faruri!?!?!

la faruri nu i-am facut nimik! e stock..cum zice la topic! la suspensiim dar sa nu mai zici la nimeni ;) :lol:

Reme 24-11-07 12:59

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1212782)

are caroserie metalica? si motorul electric e cu 3 viteze? nu erau numai alea cu nitrometan cu viteze? lamureste-ma si pe mine! ;)

Cu ocazia asta va prezint macheta 2

PORSCHE 911 CARRERA
An: 1993
Caroserie: Cabrio
Culoare: Rosu
Model: Bburago
Scara: 1:18

EaGle 24-11-07 13:48

Reme, ai vazut de exemplu la mixerul pentru bucatarie? Sunt si unele care cu cat misti un buton cu mai multe trepte, de exemplu daca misti butonul de la 1 la 2 se maresc turatile :)

expres 24-11-07 15:30

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 1213640)
la faruri nu i-am facut nimik! e stock..cum zice la topic! la suspensiim dar sa nu mai zici la nimeni ;) :lol:

shhhht , ramane intre noi ^^ .. voi restu n`atsi vazut nimik nu ?:) asa si trebuie ... :D :rolleyes2 baftaaaaaaaaaaaaa

Reme 24-11-07 22:33

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1213716)
Reme, ai vazut de exemplu la mixerul pentru bucatarie? Sunt si unele care cu cat misti un buton cu mai multe trepte, de exemplu daca misti butonul de la 1 la 2 se maresc turatile :)

ahaa!!! gata am inteles!!! merci mult!!!!

poze noi

Dodge Viper RT/10
Maisto
1:24

All times are GMT +2. The time now is 08:32.

- Copyright 2026 4Tuning