![]() |
Re: Fotografiile noastre - RAndrey
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
bravo , m3/mustang@burn=sweet :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stii ca u owe us EXIF-s - aici ce ai vrut sa zici ? pare a skid de - in cate limbi ai scris aici ? |
4 Attachment(s)
cine a sters posturile ?ca nu le mai gasesc ale lui beck103 ...da mi a dat maxima cica frana=)) da ce ma de la frana sunt bucatzele mici de cauciuc pe langa dunga?=))
poftim si poza originala sa te uiti la exif traim intr-o lume mai ales aici pe forum care unii nu stiu cum sa bage bete in roate la altii cat mai bine:evil: trist dar se intampla Acu lasand offtopicul ceva on topic... Seat Cupra -> Dream Squad |
le-am sters singur ca nu mi se mai parea interesant ca de la o lauda sa sara fiecare la impresii de ce intrebari stupide pune omul.
ca sa ma explic: la faza cu urma de cauciuc am intrebat daca e de frana pentru ca in poza daca nu ma insel apare o singura urma si nu prea facea sens sa fie masina cu tractiune pe o roata. mersi de exif-uri si pt faza cu "zeule" ...marog. p.s. sa bag bete in roate?wtf?pusesem doar 2 intrebari... IDEEA DE BAZA (inainte sa sariti la scandal) ERA: foarte reusite pozele si mai ales prelucrarea! :arrow:gata cu offtopicul din partea mea:!: |
da nu am zis ca tu personal bagi betze in roate ... si am pozat doar o urma nu amndoua acu nu ma intreba dece ca nu stiu asa mi-a venit in momentu respectiv
|
3 Attachment(s)
continuarea.
|
Felicitari pentru poze maestre. Se putea si mai bine...cu alt aparat. :|
|
Quote:
|
Facea frana de motor cu 1-a pe la 80.
Felicitari pentru poze! |
Va rog sa comentati la fotografii si atat. Posturile offtopic vor fi sanctionate.
Nu ne intereseaza nici tehnici de pilotaj nici alte discutii legate de auto. |
Ok. Let's cut the small-talk.
Sincer vorbind, de la un 400d ma asteptam la un panning ceva mai frumos (ma refer la ultimele). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning