![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
[QUOTE=Nastase Bogdan;1043244]Robert,bine ai revenit cu un topic despre masina ta..asta-i un lucru bun;)
N-am sa te intreb fel si fel de chestii despre cutie sau motor pt ca nu intentionez deocamdata sa fac ceva modificari in acest sens pe masina mea iar conversatie aiurea nu-mi sta in caracter sa fac. O singura nelamurire am si poate vei vrea sa-mi raspunzi..ce rol au cele 2 butoane rosii plasate pe volan:?: ..ma duc cu gandul la NOS..ai asa ceva,sau ai de gand sa montezi o instalatie:?: Merci si multa bafta in continuare si bineinteles FELICITARI:D[/QU SALUT E BETON MASINA TA,AM AVUT SI EU UNA DIN 78,SI MERGEA TRASNET IMI SPUI SI MIE DACA AI MODIFICAT CEVA CAND TI-AI PUS JANTELE ALEA?IS DE ARO 10?SI DACA NU MAI STII JANTE CA SI ATALE DE VANZARE? SI CU CAT? MERCI MULT ASTEPT RASPUNS! NOROC INCONTINUARE! |
Quote:
|
aici ai 100% dreptate,Romania e tara tuturor posibilitatilor
|
bravo mai .... ai fan club si eu care credeam ca numai o dacie are priza la pulblic aia legenda-ra
|
Ai mai vrut tu s-o vinzi si ai renuntat. Te vei razgandi din nou sau TOTUSI ai alte cele in plan?! Felicitari pentru prestatia adusa la Sellgros... pacat ca era ud... ai fi putut mai bine. Data viitoare ne vom ruga sa fie soare si... mai mult spatiu.
Poate discutam pe mess mai multe... LE: Intr-adevar, cam incet te-ai desfasurat... ma gandesc ca daca nu era asa rigida suspensia poate aveai mai mult de castigat... cu alte cuvinte, masina ta e pregatita pentru dragind nu pentru indemanare si viraje in forta unde rupi aderenta foarte usor. |
Quote:
|
cum nu stii dacia aia 'legenda-ra'
|
kwx-ul, dacia "legenda-ra" care si o lua de la sig-u la indemanare
|
Dar care lua mereu locul intai la grupa mica.
|
mai erau si alte dacii pe vremea aia care din pacate nu li sa facut atata publicitate....(care aveau mai multe pe ele decat un motor).......
|
Ce sa intampla aici ? Antireclama ?
|
nu`i antireclama dar parca devine messenger :(
|
[QUOTE=mac83;1229406]
Quote:
Merci |
legendarul SGM - o adevarata "poveste".....Uimiti-va !!!
|
si cam ce vrei sa spui tu cu asta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning