![]() |
Re: Dune Buggy Project
Laso balta
Fara suparare, dupa logica mea un buggy daca nu are motor in spate cu tractiune spate nu se poate chema buggy(mai exista exceptii cu motoare puternice , toata custom) Degeaba tai plafonu de la skoda, va iesi o caruta Dai motoru jos, cutia jos, tot, Faci un cadru de la 0 pui piesele de la skoda si ai un buggy(stiu ca e simplu de zis) Mai bine ai repara skoda decat sa iti bati joc de ea parerea mea |
Skoda va fi recarosata am luat alta masina si voi muta motorul de 101cp de pe aceaste din care vreau sa fac buggy si alte piese din interior.....deci imi v-a ramane o caroserie si un motor
|
Quote:
|
Gata? Nu se mai aude nimic, sau asteptam caldura?
|
salutare am si io o intrebare .pentru roll cage ce fel de teava ati folosit spun asta ca intentionez sa o indoiesc la rece manual si sa nu crapesau stiu io . la teava rotunda ma refer . teva neagra ,zimcata sau de care? ms ms.
|
la un buggy cat de cat normal , de la 40 in sus (sa fie diametrul tevii) ,de indoit poate se indoaie ,dar daca nu o ti pe un profil concav (apropiat de diametrul tevii , se va cuta ,si ii i-a din rezistenta),poate sa ii faci raza mai mare (sa fie mai larga),sa nu se cuteze ,sau merge si pe colturi drepte, tai si sudezi
|
Quote:
|
fier simplu , nu mai subtire de 3 mm in carne (grosimea materialului de teava)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Hristos a inviat baieti.nu vreau sa fiu off topic o intrebare am si eu eu m-am apucat sap trecuta de un proiect asemanator celui din poza de mai jos am cumparat ceva planuri de pe ebay si am facut demersurile aferente (teava presa de indoit...)revin cu poze .Stie cineva ce sa mai schimbat in legislatie sau care mai este procedura de inscriere a unui agregat de gen?Ma refer la inscrierea pe primarie.Multumesc
|
si eu as fi interesat de acest lucru daca stie cineva poate ne lumineaza
|
-din cate stiu ,la primarie se inscriu , tot ce are motor sub 50 cmc , restul , peste 50 cmc , la politie , si atunci nu stiu in ce categorie il baga , sau ce restrictii o fi pentru el
-desi acum 3-4 ani , am vazut un buggy in fata casei poporului , avea numar de masina , era modelul ala mai inalt, tot cu tevi (era frumos,de fabrica), deci nu ar fi imposibil ,si alea stiu ca au de la 100 si ceva de cmc , in sus,la motoare |
vezi aici am postat ceva cu ceea ce am facut eu! https://forum.4tuning.ro/470-masini-t...ml#post4937018
|
Quote:
|
florineluspr m-am uitat la tine pe topic dar nu am vazut nimk din ce sa ma ajute.Poate este cineva mai informat baieti va rog .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning