![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
-Felicitari Santos......o sa primesti un calc de injectie .......odata cu masina......BRAVO ....cine urmeaza la permis????? Golfuletz......Sacalu....a pe asta deabia l astept....a promis ca pana de revelion are permis....daca nu.....il bate inaltu de la noi....si abia astept sa i trag si eu......Golfulet????permis ceva..ganduri?...stati asa ca vine vineri seara....
|
felicitari buey...
multa bafta in continuare |
Felicitari fratioru' meu !!!
|
Quote:
sa fac km... :) de craiova mi-e dor rau de tot :D te scot la un cico :D :oops: |
Quote:
Inca o data, felicitari si... iti spun ce mi s-a spus si mie acum cateva zile: ai grija de el ! |
bv man felicitari!!!! sa ai grija de el si sa nu il lasi la nimeni!
|
Bv Sant0S :tenisclap :joy: ... sa-l stapanesti sanatos si sa nu-l dai la nimeni (la permis ma refer ;) ) ... Bafta si cu ursanu si astept sa ne vedem pe strada :caffine:
|
Bravo tata! La multi kilometri fara incindente! Kilometrii care pot fi facuti si pe loc, bineinteles. :lol:
|
ti-am mai zis o data!!! felicitari pustiu!!!! si take care!!!
|
felicitari si sa vad ursu cum iese din barlog....dar asa cum se dezmortzeste.... cu fatza pe un drum si spatele pe altul :D. bv bv bv.
|
felicitari pt rozeta :)
|
Felicitari boss si ne vedem pe strazi.
P.S.-acum ca ai scapat de o grija te apuci de treaba?sti tu la ce ma refer;) |
-Toti il felicitati,dar 'lamaile'.....tot de la mine le ia...c'adeo
|
mersi mult, acuma or sa urmeze cateva zile moarte, sa mai producem si noi niste euroi ca trebuie... cat sta ea saraca la vopsit si astea o sa fie liniste si pace(p topic), desigur pana in momentul in care ma duc s-o mai vad si atunci cand ii fac poze in cuptor si cat se vopseste si etc, o sa incerc de acum incolo sa va plictisesc cat mai putin
|
Santose felicitari pentru masina si permis. Inca n-ai scos masina pe strazi, inca nu e gata si ai umplut 22 de pagini.
Sa o conduci cat mai serpuit:D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning