![]() |
Re: Dacia masina mea
bine il las deschis.
gata sunt cuminte si o sa urmeze si poze noi. |
bine faci ca il lasi deschis....
asa vom vedea si noi ce a fost si ce va ajunge |
ai luat o decizi foarte buna...multa bafta si astept poze cu noile modificari
|
30 Attachment(s)
am revenit cu noi poze in stadiul de pregatiri pt RAR.
apoi iar o modific rau de tot. masina va fi vopsita in rosu. o sa revin cu noi poze. |
3 Attachment(s)
alte poze.
|
daca te duci pe la rar sau itp sa iti pui carcasa de filtru de aer originala
|
da mersi asa o sa fac pt ca am inteles ca leaga de orice lucru schimbat.
am dat jos si pedalele,abtipildurile,volanul,folia de pe stopuri,am facut jantele tot negre,o sa ii pun si manerele spate si aierisirile de pe stalpii spate dar vor fi lipite provizoriu cu silicon,am dat jos toba finala si am cumpacat una de fabrica,am dat-o cu antifon pe dedesupt,am pus la loc cauciucuri de 155/70/13 pt ca eu avea 175/60/13 si sigur de luau de cauciucuri,am dat jos folia de pe parbriz. acum e adusa la starea de fabrica. |
Quote:
|
nu mai omule pt ca eu ma duc la RAR pt schimbare de culoare si nici dracu nu o primeste asa modificata.chiar si cu 200e nu ti-o primesc aia asa.
si sa iti raspund la intrebare pt mine a meritat pt ca e masina meu si banii mei. |
Quote:
|
hai ca sunt curios cum o sa arate rosie...multa bafta
|
ma o sa fie ff frumoasa pt ca o sa fie un rosu mai rar care are influente de portocalie si o sa dea bine cu jante albe si interior alb cu rosu.
|
azi am fost la un mecanic al meu care se ocupa la masina mea doar de frane si am schimbat discuri de frana placute de frana cilindrii spate si cablu de la frana de mana,acum e fff bine cu franele.
si acum m-am intors de la alt mecanic care se ocupa de partea de motor si mi-a reglat-o super bine mi-a reglat si tachetii si un pic avansul.merge super bine acum. |
tu vrei sa iti scrie acolo "participant curse"...ai participat la vre-una!?
|
18 Attachment(s)
poze noi..............
si pt baiatul din AG am participat. acum lucrez la caroserie si apoi o sa o vopsesc daca e si timpul mai bun si nu ploua. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning