Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

ozn_yakuza 25-04-08 14:29

Re: Dacia masina mea

bine il las deschis.
gata sunt cuminte si o sa urmeze si poze noi.

kapa_krs88 25-04-08 15:01

bine faci ca il lasi deschis....
asa vom vedea si noi ce a fost si ce va ajunge

aditzu_adx 25-04-08 20:27

ai luat o decizi foarte buna...multa bafta si astept poze cu noile modificari

ozn_yakuza 01-05-08 18:07

30 Attachment(s)
am revenit cu noi poze in stadiul de pregatiri pt RAR.
apoi iar o modific rau de tot.
masina va fi vopsita in rosu.
o sa revin cu noi poze.

ozn_yakuza 01-05-08 18:14

3 Attachment(s)
alte poze.

B 89 WRC 02-05-08 01:12

daca te duci pe la rar sau itp sa iti pui carcasa de filtru de aer originala

ozn_yakuza 02-05-08 10:44

da mersi asa o sa fac pt ca am inteles ca leaga de orice lucru schimbat.
am dat jos si pedalele,abtipildurile,volanul,folia de pe stopuri,am facut jantele tot negre,o sa ii pun si manerele spate si aierisirile de pe stalpii spate dar vor fi lipite provizoriu cu silicon,am dat jos toba finala si am cumpacat una de fabrica,am dat-o cu antifon pe dedesupt,am pus la loc cauciucuri de 155/70/13 pt ca eu avea 175/60/13 si sigur de luau de cauciucuri,am dat jos folia de pe parbriz.
acum e adusa la starea de fabrica.

adi.schumi_tm 02-05-08 11:01

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1510454)
da mersi asa o sa fac pt ca am inteles ca leaga de orice lucru schimbat.
am dat jos si pedalele,abtipildurile,volanul,folia de pe stopuri,am facut jantele tot negre,o sa ii pun si manerele spate si aierisirile de pe stalpii spate dar vor fi lipite provizoriu cu silicon,am dat jos toba finala si am cumpacat una de fabrica,am dat-o cu antifon pe dedesupt,am pus la loc cauciucuri de 155/70/13 pt ca eu avea 175/60/13 si sigur de luau de cauciucuri,am dat jos folia de pe parbriz.
acum e adusa la starea de fabrica.

Si crezi k a meritat tot efortul asta de a aduce masina cat de cat la starea initiala din fabrica?daca ei vor tot nu treci de RAR sau ITP pana nu dai si tu cu ''dreptu' ''.Eu unul zic ca era mai ok daca sareai cu ''dreptu' " la cel ce iti verifica masina si scapai cu ea asa cum ai avut-o,nu mai aveai atata bataie de cap.Eu am un prieten care s-a incapatanat sa mearga la verificare pe bune si s-au legat cei de acolo de el pt ca nu i functionau manetele alea de la caldura de pe bord...prostie...Bafta la verificare :D

ozn_yakuza 02-05-08 17:50

nu mai omule pt ca eu ma duc la RAR pt schimbare de culoare si nici dracu nu o primeste asa modificata.chiar si cu 200e nu ti-o primesc aia asa.

si sa iti raspund la intrebare pt mine a meritat pt ca e masina meu si banii mei.

db_85_amd 02-05-08 21:18

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1510475)
Si crezi k a meritat tot efortul asta de a aduce masina cat de cat la starea initiala din fabrica?daca ei vor tot nu treci de RAR sau ITP pana nu dai si tu cu ''dreptu' ''.Eu unul zic ca era mai ok daca sareai cu ''dreptu' " la cel ce iti verifica masina si scapai cu ea asa cum ai avut-o,nu mai aveai atata bataie de cap.Eu am un prieten care s-a incapatanat sa mearga la verificare pe bune si s-au legat cei de acolo de el pt ca nu i functionau manetele alea de la caldura de pe bord...prostie...Bafta la verificare :D

te contrazic aici,de ce sa pleci din start la rar cu niste minusuri(abtibilde,pedale sport,manere usi si aerisiri astupate sau tobe sport) ?da,ca trebuie dat dreptul asa e dar de ce sa dai mia mult cand o stramba ala din nas ca vede toate astea care atrag atentia,cand masina nu are interes sa iasa in evidenta si sa dea un motiv in plus de strambat din nas sau spaga mai mare?

aditzu_adx 03-05-08 01:36

hai ca sunt curios cum o sa arate rosie...multa bafta

ozn_yakuza 03-05-08 12:23

ma o sa fie ff frumoasa pt ca o sa fie un rosu mai rar care are influente de portocalie si o sa dea bine cu jante albe si interior alb cu rosu.

ozn_yakuza 03-05-08 16:43

azi am fost la un mecanic al meu care se ocupa la masina mea doar de frane si am schimbat discuri de frana placute de frana cilindrii spate si cablu de la frana de mana,acum e fff bine cu franele.
si acum m-am intors de la alt mecanic care se ocupa de partea de motor si mi-a reglat-o super bine mi-a reglat si tachetii si un pic avansul.merge super bine acum.

AG 80 BBI 05-05-08 13:25

tu vrei sa iti scrie acolo "participant curse"...ai participat la vre-una!?

ozn_yakuza 06-05-08 13:10

18 Attachment(s)
poze noi..............
si pt baiatul din AG am participat.
acum lucrez la caroserie si apoi o sa o vopsesc daca e si timpul mai bun si nu ploua.

All times are GMT +2. The time now is 14:54.

- Copyright 2026 4Tuning