![]() |
Re: Supercing GT turbo
ca sa ii pun suportul motorului (de fapt al cutiei) trebuie sa schimb bersoul cu unul de clio... tu l-ai schimbat?
|
1 Attachment(s)
uite ce solutie am mai gasit
|
draq,nu ai studiat destul :)
de pe bersou se da jos suportul cu bucsha,e prins in 2 prezoane de 10 cred ! si pe cutie prinzi suportul de tabla frate celui de pe bersou...ce e asa mare scofala ? Singura shmecherie e ca,suportu ala de aluminiu cu buchsa mare din el,are un ghidaj ca o tzatza ce nu te lasa sa il asezi bine pe cadru,doar ca tu esti mai destept,ai luat flexu si l-ai mazilit ! Punel pe shumi sa iti faca poze la el sa vezi care e miscarea ! Io tot de acolo m-am inspirat ! |
mecanica asta nu e lucru simplu.noroc cu politehnica asta mili :))
|
Adi hai ca am gasit alea sunt in torpedou la mine :)
|
Quote:
Moama frate cum poti oare munci in atat pamant....motorul ala nu l-ai montat mai degraba l-ai ingropat!!!!!! |
:lol: buna,buna asta !
|
hai cu suportu ala... cand il montezi ?
|
suportul a fost montat azi pe masina... intr-un final se inchide si capota calumea peste motor :)
m-am apucat de electronica... vai cate fire inutile si idioate :) ideea principala este asta: ecu si-a gasit loc si toate firele inutile au fost eliminate. am pozitionat cabluri pt electromotor, ecu, bobina aprindere, senzor volanta, senzor presiune ulei. mai ramane de legat tot ansamblul la curent :) |
treci la treaba nu mai sta pe net....iti pierzi concentrarea....
|
Frate orice stie bnz....e de speriat :D:D
|
a mai evoluat si el
hahahahahahah http://www.daciaclub.ro/Dacia-1300T-...t15550-s0.html postul 21 e cel mai tare dar deeeeeeeeeeee asta era acum 3 ani |
Invidia dom'le INVIDIA !!!
Hai ostenii mei,toata lumea dupa mine ! |
asta crezi tu.................macar priveste in jos..........lasa nasul ala de sus in jos................poate ai mai evoluat putin.........dar asta din cauza ca ai avut posibilitatea sa te invarti prin zona asta a masinilor................ca altfel...............cred ca...................no comment.
bafta in continuare...............poate ajungi noul titi aur |
Pe limba lu vlad_b23 : mama...ce....ciuda....coace....in ......uniii,de isi fac....user nou.....doar...ca sa pota spune....ceva........pe ascuns !
..............................CIUDAAA !!!..... no comment ! Vezi...ca......."hai ostenii mei..." era caterinca...la adresa...ta ! Nu te-ai .... PRINS ! :lol: Pe limba noastra: Am evoluat pt ca am muncit,asa cum munceste si cel cu masina de pe acest topic ! Papagalii in schimb isi plang de mila si crapa de ciuda ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning